Alžbětou II. se včera loučil celý Londýn. Mezi smutečními hosty byla i Laura Lopesová (44), což je dcera královny Camilly z jejího prvního manželství s Andrew Parkerem Bowlesem. Camilla byla za Andrewa provdaná v letech 1973 až 1995 a kromě Laury spolu mají i syna Toma, který je uznávaným food kritikem a často se objevuje v televizních pořadech o gastronomii.

Laura ovšem dává přednost hlavně svému soukromí. Vystudovala katolickou dívčí internátní školu v Dorsetu a následně dějiny umění a marketingu na Oxfordu. Ovšem než zamířila k umění, pracovala i jako motoristická korespondentka.

V roce 2006 se Laura provdala za účetního Harryho Lopese. O dobrých vztazích s princem Williamem a Harrym vypovídá fakt, že oba se zúčastnili její svatby a ona nechyběla zase na těch jejich. Její dcera Eliza dokonce byla jednou z družiček na Williamově svatbě, tehdy jí byly pouhé čtyři roky. Kromě Elizy je ještě maminkou dvojčat, která se narodila v roce 2009. O dobrých vztazích s monarchy vypovídá i snímek ze svatby Camilly a Charlese, na kterém se všichni vyfotili i s královnou Alžbětou II.

Přestože Laura do královské rodiny úplně nepatří, časem pravděpodobně spadnou do klína i jí dva honosné domy. Její manžel je totiž synem barona a chystá se převzít Gnaton Hall v Devonu a také panství Skelpick ve Skotsku.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb královny Alžběty II. s komentářem Jindřicha Forejta! Martin Valeš, Lukáš Červený

Fotogalerie
348 fotografií