Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

MEGATRHÁK už v pátek! S Bleskem se bohatne snadno, hlásí předchozí výherci

/
  • Megatrhák Blesku startuje už v pátek!
    15. září 2022 ● 08:24

    Radost, štěstí a skvělá nálada. To vše přináší nejsnadnější hra Blesku. MEGATRHÁK startuje již zítra a během měsíce můžete vyhrát hotovost, výhry a slevy přesahující 1,3 miliardy korun. I tito šťastlivci se v minulém, jarním kole této hry dočkali.

     

  • 1.

    Věra Svobodová (67) z Kladna

    50 tisíc roztočila na výletech

     

    Deset pětitisícovek, které vyhrála v MEGATRHÁKU Blesku, si šikovně rozložila. Věra Svobodová (67) z Kladna se vrhla na úpravy v bytě a po letech vyrazila třeba i do pražské zoo. Pravidelná čtenářka si dlouho myslela, že u ní štěstí nepřistane, ale opak je pravdou. Paní Věra se z kulaté částky těšila tak moc, že si peněz začala užívat až s odstupem času. „Musela jsem promyslet, jak s 50 tisíci naložím. Nakonec jsem si je rozdělila a použila, kde bylo potřeba,“ svěřila se výherkyně.

     

    Hostina i výlety

     

    Část šla na úpravy v bytě, něco na pohoštění pro rodinu. „Zbylo mi i na výlety. Vyrazila jsem třeba do pražské zoo, kde jsem už mnoho let nebyla. Celé se to tam změnilo. Byla jsem i v muzeích a na nejrůznějších výstavách,“ popsala paní Věra. Pochopitelně zbylo i na dobroty a hračky pro milovaného pejska Beníka. „Je to ale lump. Všechno zlikviduje,“ dodala s úsměvem.

  • 2.

    Božena Černá (60) z Brna

    Zvelebili jsme si zahrádku

     

    Svá přání si s Bleskem splnila i paní Božena (60) z Brna, která si za výhru 10 tisíc korun mimo jiné zkrášlila zahrádku. „Vyhrála jsem na jaře, tak jsem si koupila kytičky na zahrádku a taky dvě knížky, protože si ráda něco zajímavého přečtu. Plus jsme šli s manželem na večeři,“ popisuje Božena, jak naložila s krásnou výhrou. „Blesk si kupuju v práci, takže MEGATRHÁK si nenechám rozhodně ujít, čtení je pak o to napínavější, když člověk zároveň i soutěží,“ uzavírá výherkyně a rodačka ze Žďáru nad Sázavou.

  • 3.

    Božena Veselá (66) z Kounic

    S vnoučaty u rybníka

     

    Výhra v DENNÍ HŘE potěšila i Boženu Veselou (66) z Kounic. Deset tisícovek přidala na dovolenou s vnoučaty. Léto strávili společně u rybníka na jihu Čech. Paní Božena vyhrála s Bleskem už podruhé. Poté, co získala pro manžela akušroubovák, se těšila z 10 tisíc. „Jak s nimi naložit, bylo jasné. Utratili jsme je za společnou dovolenou s mužem, dcerou a čtyřmi vnoučátky. Užili jsme si chatky v Kamenném Újezdu přímo u rybníka,“ radovala se výherkyně. Nyní doufá, že se jí poštěstí znovu. „Jak se říká, do třetice všeho dobrého,“ dodala s úsměvem.

  • 4.

    František Krýsl (71) ze Žatce

    Zdraví ženy na prvním místě

     

    Dárek k manželčiným narozeninám měl s předstihem František Krýsl (71) ze Žatce. V DENNÍ HŘE získal krásných 10 tisíc, za které milované ženě zaplatil lázně. Že je zdraví na prvním místě, si myslí i pan František. „Krátce poté, co jsem se dozvěděl o výhře, mě osvítil nápad. Peníze nejvíc potřebovala manželka. Zaplatil jsem jí proto lázně. Má problémy s pohybovým aparátem,“ vysvětlil s tím, že se navíc v tu dobu blížily její narozeniny. „Byl to takový hezký a užitečný dárek,“ řekl a dodal, že nejčtenější deník v Česku kupuje každý den a další MEGATRHÁK si rozhodě ujít nenechá.

    Fotogalerie
    4 fotografie

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy