Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Striptérka tančila v domově seniorů: Stařeček si sáhl na ňadra, domov se pak musel omlouvat

Autor: VaB - 
14. září 2022
20:44

Velký poprask způsobilo video z tchajwanského pečovatelského domu pro vysloužilé členy armády. Na něm je totiž vidět mladá striptérka, která měla za úkol potěšit stařečky. Jednoho z nich dokonce nechala sahat i na intimní partie.

K akci došlo v průběhu každoročního Svátku středu podzimu v tchajwanském městě Tchao-jüan. Na záběrech je vidět mladá tanečnice ve spodním prádle, jak tančí před dvanáctičlennou skupinkou seniorů, píše DailyMail. Mnozí z nich jsou i na invalidních vozících.

Nejdříve na zemi zvedala nohy do vzduchu. Poté se zvedla a zamířila přímo k jednomu z mužů naproti ní. Pak mu vzala ruku a tu přiložila na svá ňadra a na spodní intimní partie. Video, které celou situaci zachycuje, se ale dostalo na sociální sítě. Lidé začali domov seniorů rychle kritizovat.

Zaměstnanci státního pečovatelského domu uvedli, že chtěli nemocným lidem zvednout náladu. Předchozí oslavy byly kvůli koronavirové pandemii zrušeny. Za striptýz se ale následně omluvili. Mimo jiné mluvčí domu uvedl, že striptérka byla až příliš „nadšená a rozpálená“. Na závěr přislíbil, že budou do budoucna obezřetnější.

Video  Tragické osudy pornohereček: Karikatura sexbomby, výhružky Islámského státu a oběť kyberšikany  - Videohub
Video se připravuje ...

lucie13 ( 15. září 2022 13:19 )

Tak když už jim striptérku pozvou, tak s něčím takovým musí počítat a nedělat z toho zbytečně drama

Zobrazit celou diskusi