Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pardubičtí strážníci se potýkají s opilci: Spící seniorka v pískovišti nebo namachrovaný mladík

Autor: VaB - 
9. září 2022
15:48

Pardubičtí strážníci mají ve svém městě nemalý problém s opilci. Jednu spící, na mol zlitou ženu, našli spát na dětském pískovišti. Ani nevěděla, kde je! Dalšího opilce pak městští policisté museli srazit k zemi a dát mu pouta. Choval se agresivně, častoval je nepěknými výrazy a ukázal jim prostředníčky.

Jako na pláži v Karibiku? Kdepak, tohle je tvrdá realita z Pardubic – 67letá žena spala přímo v dětském pískovišti. „Strážníci zjistili, že těch drinků v tomto případě bylo zřejmě jako pro celý zájezd, protože žena nadýchala 3,09 promile,“ popsali strážníci.

Kvůli jejímu stavu, zejména kvůli velkému množství alkoholu, ji nevzali v záchytné stanici, převzít si ji do péče museli záchranáři. „Problémy na obzoru,“ popisují další příběh.

Šlo o 23letého opilce, který ten den vyšel ze záchytné stanice, kde skončil kvůli agresivnímu chování. Napadal totiž kolemjdoucí a ochranku. Na stanici přes noc vystřízlivěl, se svou partičkou to ale hned po propuštění rychle dohnal. „Ještě než hlídka stihla vystoupit z vozidla, zvedlo se toto individuum z lavičky a se slovy „mr*ky přijely“ vstal a hned běžel před auto oběma prostředníčky hlídku pozdravit,“ doplňují strážníci.

Když mu chtěli dát dýchnout, začal dělat, že se ho nic netýká a chtěl odejít. Nakonec se výtečník strážníky pokusil napadnout, a tak ho museli složit k zemi a nasadit mu želízka. Výsledek testu na alkohol byl nepřekvapivý – 2,29 promile. A tak mladík znovu skončil na záchytné stanici.

Video  Devítiletá Anička Janatková. Okolnosti její vraždy zůstávají neobjasněny  - Videohub
Video se připravuje ...

al.bunda ( 9. září 2022 17:25 )

Nemají to chlapci jednoduché s takovými existencemi 😅👍👍

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání