Pátá série Koruny by se měla objevit na obrazovkách letos v listopadu. Představí se zde v roli královny Alžběty II. (96) opět Imelda Stauntonová (66), co se proslavila rolí zákeřné učitelky Dolores Umbridgeové v sérii filmů o Harrym Potterovi.

Hvězda Hry o trůny či Pirátů z Karibiku Jonathan Pryce (75), stejně jako v předchozí řadě, ztvární prince Philipa (†99), Dominic West (52) zase prince Charlese (73), Elizabeth Debicki (32) princeznu Dianu (†36) a Olivie Williamsová (54) se vrátí jako vévodkyně Camilla (74). Všechny však zajímalo obsazení zcela jiné.

Největší otazníky se totiž vznášely nad tím, kdo si v dalších dílech zahraje dospívajícího prince Williama a jeho nastávající manželku Kate Middletonovou v době jejich studií na vysoké škole, kdy mezi nimi vznikne křehké pouto, co nakonec přeroste v lásku a v manželství se třemi ratolestmi. A to už teď není žádným tajemstvím! Do role mladého Williama byli obsazeni hned dva herci: Rufus Kampa (16) a Ed McVey (21), kteří pokryjí jeho teenagerská léta i dospělost. A jeho životní partnerkou se stane Meg Bellamyová (19).

„Štípněte mě, prosím... Jsem tak nadšená, že budu hrát Kate Middletonovou. Je mi velkou ctí připojit se k těm nejneuvěřitelnějším hercům a štábu - a budu se snažit, aby byla Kate spravedlivá,“ napsala pak Meg na instagram.

V dost podobném duchu se vyjádřil i Ed. „Ahhhhh, ta velká novinka je už venku! Jsem celý paf z toho, že dostanu příležitost hrát prince Williama!!! Po boku úžasné Meg to bude skvělé natáčení, nemůžu se dočkat, až se naučím všechno, co jenom jde!“ jásal na sociální síti.

Jak moc se tvůrci (ne)trefili do podoby vévody a vévodkyně z Cambridge, to můžete prozatím posoudit v naší galerii. Na to, jak budou vypadat přímo v seriálu, si ale budeme muset všichni ještě chvíli počkat...

Fotogalerie
73 fotografií