Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pacientka rok po infarktu Ivě poděkovala za záchranu života: Druhý den zemřela kvůli další srdeční příhodě!

Záchranářka Iva popsala smutný příběh: Paní po infarktu jí poděkovala za záchranu života, další den zemřela
Záchranářka Iva popsala smutný příběh: Paní po infarktu jí poděkovala za záchranu života, další den zemřela  (Autor: ZZS Středočeského kraje)
Autor: jel - 
2. září 2022
12:21

Iva ze středočeské záchranky promluvila o setkání se ženou, která po masivním infarktu změnila svůj životní styl, začala cvičit a starat se o sebe. Rok od srdeční příhody paní záchranářku potkala v obchodě a poděkovala jí. Druhý den se Iva dozvěděla strašnou zprávu. Pacientka kvůli zemřela. Na vině byl právě infarkt.

Smutný příběh zveřejnila na svých stránkách Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje v rámci své pravidelné letní rubriky nazvané Z historie našich výjezdů. Vzhledem k tomu, že prázdniny jsou již u konce, jedná se o poslední příběh.

Iva popsala, jak s kolegy vyjížděla k případu paní, která se podle příznaků domnívala, že má zřejmě infarkt. A skutečně to bylo tak. Zdravotníci pacientku převezli do nemocnice a po nějaké době se uzdravila.

Po roce paní potkala záchranářku v obchodě. „Opatrně mě oslovila a poděkovala mi, že jsme jí zachránili život. Vyprávěla mi, jak je jí dobře, že zhubla, cvičí a pečuje o sebe,“ řekla Iva a dodala, že ji to potěšilo a ženě popřála mnoho zdraví a spokojenosti. 

Další den ale přišel šok. „Kolegové měli k ránu úmrtí na masivní infarkt. Byla to paní, která mi ještě den před tím stačila poděkovat za záchranu jejího života. Brečela jsem,“ popsala záchranářka. „Važme si života, važme si rodiny, važme si lidí, které máme rádi. Říkejme si to,“ doplnila poselství na závěr.

Video  Pět nejčastějších nemocí, na které Češi umírají  - Videohub
Video se připravuje ...

slafa ( 2. září 2022 22:08 )

Tecka je previt

Zobrazit celou diskusi