Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajemství rozvodu starosty Kyjeva Klička: Krásnou modelku Natalii roky podváděl

Autor: amb - 
19. srpna 2022
05:00

Velká láska bez šťastného konce? Nebo vztah, ve kterém Natalia musela být vždy tou trpělivější? Manželka kyjevského starosty a bývalého boxera Vitalije Klička vždy toužila po velké svatbě, té se ale nikdy nedočkala. Podle fám se měla s Vitalijem rozvádět už v roce 2009, údajně tomu zabránilo přání boxerova otce a následně volby. V roce 2013 ale vyplulo na povrch, že Natalia nebyla poslední modelkou, o kterou se její muž zajímal...

Údajně se brali už v dubnu 1996, podle vlastních slov si ale Natalia vzala Vitalije Klička 26. dubna 1997. Velkolepá svatba jako z pohádky se nekonala – a svatební noc už vůbec ne. Své ano stvrdili na úřadě, poté Vitalij nasedl do auta a odjel na letiště, odkud s bratrem pokračovali do Německa.

Natalia vždycky litovala, že neměla svatební šaty ani závoj. „Utěšuju se příkladem hollywoodských hvězd, které spolu žijí deset let, rodí děti, které pak vedou k oltáři, když odrostou. Možná za mnou závoj ponese naše dcera,“ prohlásila optimisticky Kličková v roce 2003.

To se ale nestalo. A loňské výročí svatby už její dlouholetý manžel vůbec nezmínil. Podle svých slov na to zapomněl, možná už tehdy plánovali rozvod.

Rozvodu dřív zabránilo přání zesnulého otce a strach o image

Podle zdrojů Ukrajinské pravdy od sebe chtěli odejít už v roce 2009. Podle jisté Eleny na zachování rodiny trval Vitalijův otec, který už zemřel. Obával se, že jeho syn už ženu jako je Natalia, která by kvůli němu odešla z modelingu ke třem dětem do domácnosti, nenajde.

Další fámy o rozvodu kolovaly v roce 2011. Vitalij se však bál, že by to před volbami poškodilo jeho image a pověst. Podle jeho přátel šlo ale jen o snahu ho očernit. V kyjevské městské radě měl mít dokonce milenku a Natalii prý podváděl i s různými modelkami.

Ve stejném roce přitom německý časopis Gala uvedl Natalii a Vitalije jako pár roku. Cenu převzali v předvečer 15. výročí svatby.

Další zvěsti o rozvodu Kličko popíral v roce 2012, když spolu ještě chodili na večírky. Skandál nastal v roce 2013, když se hackeři z Anonymous Ukraine nabourali do Kličkovy pošty a veřejně zpřístupnili jak jeho korespondenci, tak některé fotografie. Ty ve Vitalijově životě odhalily přítomnost dalších žen. Natalia to však ustála a žádné špinavé prádlo na veřejnost nevytáhla.

Sama Natalia se s Vitalijem seznámila v roce 1995. On si začínal prorážet cestu v profesionálním boxu, ona se věnovala gymnastice, synchronizovanému plavání a modelingu.

Natalia: „Vitalij Kličko? Nic mi to neříkalo“

Mladý Vitalij módní přehlídky navštěvoval často a pravidelně. Na mole tak poprvé spatřil i Natalii Jehorovou, zatímco ona sama nevěděla, kým slavný boxer je. „Viděla jsem v první řadě sedět velkého muže. Až mnohem později jsem zjistila, že je to slavný boxer,“ vzpomínala.

Pro Women’s Magazine také dodala, že ji „propaloval očima“ a jeho výška ji „děsila“. „Z toho pozorného pohledu se mi třásla kolena. V určitém okamžiku jsem si uvědomila, že se ani tak neděsím jeho pohledu, jako spíš jeho přítomnosti,“ přiznala.

Nejdřív mu moc pozornosti nevěnovala. Navíc byla vdaná za jiného muže. „Přinesl mi květiny, několikrát mě pozval do restaurace, já jsem všal odmítla. Tehdy jsem žila v civilním manželství s jiným mužem a další mě vůbec nezajímali,“ vysvětlila Natalia.

„Myslím, že se do mě hned tak nezamiloval. Párkrát mě viděl na přehlídkovém mole, začal chodit čím dál častěji. Říkali mi, že je v publiku Vitalij Kličko. Nic mi to neříkalo,“ přiznala. Následovaly půlroční námluvy, během kterých boxer ukázal svou vytrvalost. Po šesti měsících přijala pozvání na večeři.

„Po setkání můj strach z Vitalije zmizel. Ujistila jsem se, že je to roztomilý, okouzlující a galantní muž. Po nějaké době jsem si vybrala, protože jsem si byla jistá, že je to přesně on, ve kterém vidím svého manžela a otce svých dětí,“ dodala.

„Téměř šest měsíců mi jevil známky pozornosti, dával mi květiny, bonboniéry. Choval se velmi taktně. Poznali jsme se a začali jsme spolu chodit. Cítila jsem, že z jeho strany nejde jen o nějaký flirt,“ vzpomínala.

Popsala, že dostávala „kýble růží“ a vášnivá vyznání na kyjevském Mostě milenců. Vitalij jí přezdíval „Myša“ a vozil jí z cest myšky, protože mu připomínala Mickey Mouse.

Natalia pak opustila modeling a začala se věnovat rodině. V roce 2000 se jim narodil první syn Jegor Daniel, v roce 2002 následovala dcera Elisabeth Victoria. O tři roky později přibyl ještě druhý syn Maxim. Do té doby ho manželka všude doprovázela.

„Otec má větší slovo než zbytek rodiny,“ říkal Kličko

„Myslím, že jsem byla jediná žena, která se zúčastnila všech soutěží. První tři roky jsme se nerozešli,“ uvedla.

Když Kličko vstoupil do politiky, Natalia zůstala v jeho stínu. Podporovala ho a věnovala se rodině a zpěvu, zatímco její muž se podle fám nepřestal zajímat o modelky. Syn Jegor vystudoval prestižní americkou školu Ransom Everglades School a následně „jednu z nejlepších univerzit v Británii“, jak řekl otec Vitalij. Získal tam bakalářský titul v oboru podnikového managementu.

Lisa šla studovat psychologii na holandskou univerzitu a nejmladší Maxim zamířil po vzoru bratra do Velké Británie. Natalia údajně s vysláním dětí do zahraničí nejdřív nesouhlasila a v jednom z rozhovorů uvedla, že manžel dělá v životě klíčová rozhodnutí sám.

„Máme takovou demokracii. Demokracie je diktatura většiny. Otec váží víc než všichni ostatní, je vyšší než všichni ostatní, finančně podporuje celou rodinu, a proto má v tomto směru přednostní slovo,“ komentoval rodinné uspořádání Vitalij.  

Natalia také nemá ráda pojem „žena v domácnosti“, místo toho se nazývala „profesionální matkou“: „Rodina není manželství, je to zázrak, který rodí nový život. Je pro mě velmi důležité, aby mé děti vyrůstaly v atmosféře lásky,“ řekl Vitalij.

„Už nemám pro koho vařit,“ postěžovala si na Instagramu Kličková

Postupně se ale čím dál tím méně viděli, a pokud se v posledních letech potkali čtyřikrát do roka, bylo to podle zdrojů hodně. Natalia se navíc odstěhovala do Německa. Před rokem Kličko řekl, že svou ženu „vídá občas“ a pokušení nehledá.

„Jsou lidé, kteří se vidí každý den, ale nemají vztah. Vztah není o tom, jak často se vídáte... Když nemáte co dělat, tak začnete hledat pokušení,“ rozvedl to.  

O loňských Vánocích Natalia sdílela fotografii s dětmi bez Vitalije.

 

V lednu se svých fanoušků ptala, jak řešit život bez muže a dětí. „Znáte ten pocit, když jsou prázdniny, děti odcházejí, hosté odcházejí a už nemáte pro koho vařit???“ napsala k fotce se salátem.

A 19. června, v den, kdy Kličko slavil 51. narozeniny, mu nepopřála. Místo toho sdílela video se svou novou láskou: s kočkou. „Miluji toho tvora... Můj kocour Sammy mi dělá radost a dává mi svou lásku už skoro 12 let,“ pochlubila se první dáma Kyjeva. Sám Kličko o rok dřív hlásil, že se cítí na 25.  

„Mnoho let – jiné zájmy, jiný život. A už jsme se to rozhodli zoficiálnit,“ okomentoval pak starosta rozvod. Natalia se teď věnuje v Hamburku zpěvu, který nezaložila na Kličkových konexích, ale vlastním úsilí. Sám Kličko prohlásil, že to musí dělat na 100 %, aby byla dobrá.

Na otázku, jestli je teď jeho srdce volné, Kličko odpověděl, že patří Kyjevu.

Video  Medveděv hrozí Ukrajině soudným dnem: Analytik o jaderné hrozbě i cíli Ukrajinců zničit Krymský most  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa