Okaté brunetce Michaele Tomešové, kterou si televizní diváci oblíbili v seriálech Sestřičky nebo ZOO (pokud si je už předtím nezískala v mnoha svých muzikálových rolích), teď dělá obrovskou radost štěňátko australského ovčáka, fenečka jménem Bonnie. Ta má v jejím srdci zalepit díru po odchodu jiného čtyřnohého mazlíčka, pejska jménem Akord, jenž se do psího nebe odebral na začátku srpna. Míša teď s novým přírůstkem do rodiny seznamuje i další své bližní – například maminku či bratra Ondřeje (39).

Snímek, na němž se paní Doubravová mazlí s chlupatým uzlíčkem, opatřila Míša na sociální síti popiskem: „Já věděla, že ji moje mamka bude milovat. Nejde nemilovat. Já miluju obě!“ svěřila se na 100 tisícům svých followerů na Instagramu, a dodala: „A že je moje mamka neskutečně nádherná?“ S touto větou rozhodně nelze než souhlasit. Usměvavá plavovláska na fotce rozhodně nepůsobí jako babička – a to má díky Míše vnoučky hned dva, Kristiána (5) a Jonáše (za pár dní 4). Byť si v tváři se svou dcerou není moc podobná, jisté je jedno – obě jsou okouzlující.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Michaela Tomešová: V rozevlátých šatech ukázala skoro vše! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Nikdo by přitom neřekl, kolik bolesti si tato žena v minulosti musela vytrpět. Její starší syn, Míšin bratr, trpí mozkovou obrnou a je upoutaný na invalidní vozík. A ona sama, alespoň podle toho, co o ní Míša kdysi prohlásila, „má za sebou tolik nemocí včetně rakoviny“. „Nejsilnější žena, jakou znám. Její životní příběh by stačil na několik knih. Vždycky se na ni můžu se vším obrátit. Obdivuju tě a chtěla bych všechny situace, který ti život naložil, zvládat tak jako ty!“ vyznala se své mamince před pár lety.

Fotogalerie
60 fotografií