K dopravní nehodě na Střížkově došlo v neděli před šestou hodinou večerní. Při nájezdu na Libereckou ulici, stěžejní dopravní výpadovku na severu Prahy, řidič ve směru do centra města nezvládl řízení. Naboural přitom dopravní značení a následně vjel do křovinatého svahu podél komunikace.

„Na policii byla nahlášena dopravní nehoda v Liberecké ulici,“ sdělil Blesku policejní mluvčí Richard Hrdina. „Policisté nyní řeší příčiny a okolnosti nehody. Jelikož řidič vozu místo nehody opustil, pátrají po něm příslušníci pohotovostní motorizované jednotky.

Luxusní fáro

Nepozornost, závada, řidičské „neumění“ nebo alkohol? To jsou jedny z vícero možností, které při nehodě mohly sehrát roli. Tím spíše, že policisté ve vozu nalezli téměř prázdnou láhev tvrdého likéru.

Co se však ví jistě, že nabouraný vůz patří k těm, za kterým se příznivci luxusních aut rádi ohlédnou. Jedná se o moderní americký vůz Dodge Charger, jehož ceny se i v bazarech pohybují v milionových částkách. Podle reportéra agentury Aktu.cz, který byl na místě nehody, se vůz jevil jako nový.

Video
Video se připravuje ...

V Liberecké ulici na severu Prahy došlo k dopravní nehodě luxusního automobilu značky Dodge. Řidič z místa nehody utekl. (7. srpen 2022) Aktu.cz

Fotogalerie
13 fotografií