Na ten osudový den rodina Martina Vydry nikdy nezapomene. Tatínek se s dcerkou Zuzankou (9) vypravil k rybníku, chtěli se koupat. „Bohužel nešťastně skočil po hlavě do vody a neštěstí bylo na světě. Hrozné je, že vše sledovala jeho dcera, včetně situace, kdy pro něj musel přiletět vrtulník, který ho transportoval do nemocnice,“ popsala rodinná přítelkyně Barbora Bočková.

Martin okamžitě prodělal dvě operace, boj o svůj život však bohužel na počátku července prohrál. „Situace je o to smutnější, že s přítelkyní měli mít 20. srpna svatbu, na kterou už nedojde,“ vysvětluje dále Bočková, která pro Martinovu rodinu založila na dobročinné platformě Donio sbírku.

„Martinova partnerka zůstala sama se dvěma dětmi, a protože je ještě na mateřské, tak přišla kromě milujícího partnera a skvělého otce, i o hlavní část rodinného příjmu. Chceme pomoci, aby neměla ke všem ostatním problémům i ty existenční, alespoň než se vyřídí všechny úřední formality spojené s úmrtím,“ dodává kamarádka a děkuje za jakoukoli finanční podporu.

 

Video
Video se připravuje ...

Podstatné úkony první pomoci Videohub

Fotogalerie
4 fotografie