Alžbětu II. (96) nebylo třeba před deseti roky dlouho přesvědčovat, aby se objevila ve svém prvním filmu – skeči s Danielem Craigem (54) v roli Jamese Bonda. Hry v Londýně byly přece jen pýchou celého království!

Její vystoupení bylo natolik utajené, že o něm nevěděli ani její vnuci, princové William (40) a Harry (37). Královna prý také osobně schválila každý detail své role, včetně zdánlivého seskoku padákem nad olympijským stadionem. Při něm její úlohu přebral kaskadér Connery oblečený ve stejných šatech lososové barvy, v jakých panovnice vyrážela na slavnostní zahájení. Bonda na padáku představoval další kaskadér, Mark Sutton.

Surový útok

Connery ale teď plní stránky britských novin z úplně jiného důvodu: minulý týden byl totiž odsouzen za těžké ublížení na zdraví. Své přítelkyni Tanyi Brassové 24. října 2020 během hádky nejprve rozbil hlavu o zábradlí a pak ji ještě shodil ze schodů! Nebohá žena se přitom v té době léčila kvůli bipolární poruše osobnosti.

Porota neuvěřila jeho verzi, že Tanya zakopla a spadla ze schodiště vlastní vinou. Connery totiž lhal i zasahující policii a lékařům ze sanitky. Výši trestu se kaskadér teprve dozví.

Fotogalerie
45 fotografií

Fotogalerie
45 fotografií