Slovenka sice hrála v seriálech, ale do povědomí ji dostalo až moderování taneční show Let's Dance, kde jí sekundoval manžel Adely Vinczeové (31) Viktor. To u sousedů bylo letos na jaře. Zda už tehdy Martina měla vztah s Jiřím, není vyloučené, protože právě v tomhle období zrušila zásnuby!

„Během pandemie jsem se zasnoubila, bohužel nám to nevyšlo, ale rozešli jsme se v dobrém,“ přiznala v průběhu Let's Dance Zábranská, která po Dvořákovi pokukovala už před 10 lety.

Všechno to začalo, když jí bylo jen osmnáct let. Macu a Jiřího spojilo natáčení pohádky Šťastný smolař.

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

„Potkali jsme se na natáčení pohádky. Už tehdy to byl člověk, na kterého jsem se nejvíc těšila. S ním ani vteřina nebyla marná, prokecali jsme hodiny, byl velmi laskavý. Trvalo to nějaký čas… a teď jsme se setkali znovu. Ale teď jinak. A správně,“ řekla brunetka pro Markízu.

A jak zvládají svůj vztah na dálku? Vždyť oba mají ve svých rodných zemích práce nad hlavu. „Jelikož je léto, oba jsme méně pracovně vytížení. Takže jsme v podstatě stále spolu. Jednou v Česku, jednou na Slovensku. Uvidíme do budoucna, co přinesou další pracovní projekty,“ uvedla pro Nový Čas zamilovaná Maca.

Fotogalerie
47 fotografií