Držitelka titulu Miss Czech Republic 2019 Denisa Spergerová patří mezi hrstku žen, které si mohou dovolit obléknout snad úplně cokoliv! Opět to dokázala sexy bílou róbou, ve které se objevila ve Varech. 

Denisa se zúčastnila módní přehlídky návrhářky Zuzany Lešák Černé v hotelu Imperial, která proběhla jako součást věhlasného karlovarského filmového festivalu. Akce přilákala řadu hvězd: po mole se prošla například modelingová legenda Andrea Verešová (42) a přítomným zazpívala Monika Bagárová (27). Z publika se zase na modelky usmívali někdejší první dáma Livia Klausová (78) či zpěvák Tomáš Klus (36).

Bílé šaty od Lešák Černé Spergerové velmi slušely. Róba s dlouhým rukávem měla vražedný výstřih až k pupíku a obrovský rozparek, díky kterému sukně působila jen jako riskantně umístěná bederní rouška. 

Ty samé šaty už přitom v minulosti vynesla jiná slavná dáma. Tenkrát si za to ale vysloužila drsnou kritiku... Influencerka Nela Slováková si je oblékla v březnu letošního roku na Diamantový ples. Některým fanouškům tehdy přišlo, že se na akci nehodily a na nóbl událost byly "příliš sexy". Slováková si z toho ale nic nedělala. „Byla jsem krásná,“ vzkázala kritikům po akci na sociální síti. 

Video
Video se připravuje ...

Beáta Kaňoková Gábina Maryskova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
90 fotografií