Chtěli byste se cítit jako v pohádce? Pak vyrazte do Indického oceánu na ostrovy Seychelské republiky, jelikož právě zde naleznete skutečný ráj na zemi. Tak to alespoň prezentuje primácká hvězda Eva Perkausová, která si právě tady se svým manželem Ivanem Heckem, jemuž řekla své „ano“ v lednu tohoto roku na ostrově Mauricius, užívá záviděníhodné líbánkové idylky se vším všudy. Podle toho, co sdílí na sociálních sítích, jde o skutečný luxus.

V tomhle roční období se tam přitom ceny nepohybují v nějakých závratných výšinách: byť jde o hotel z řetězce Hilton, podle toho, co se dá vygooglit, se tu aktuálně platí kolem 13–16 tisíc za noc (a kolem 44 tisíc v hlavní letní sezoně). Pravda, 112 tisíc za týden už zní už trošku děsivěji, na druhou stranu – nádherný soukromý bazén s dech beroucím výhledem, útulný pokojíček, vířivka s okvětními lístky růží a každý den čerstvé ovoce... To je velmi lákavé a takový zažitek za ty peníze jistě i stojí.

Navíc se podle neustálé reklamy na všech zveřejněných příspěvcích na Instagramu a ve storíčkách zdá, že Eva je zde v rámci placené spolupráce, takže je možné, že se ani ona, ani její muž zase tolik přes kapsu neplácli...

VIDEO: Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! 

Video
Video se připravuje ...

Sexy moderátorka Perkausová po tajných zásnubách: Svatba v nedohlednu! Markéta Reinischová

Každopádně právě záběry s výše zmiňovanou vířivkou, které se objevily na Instagramu Evina manžela, všechny zaujaly. „Lásko, to ti dělám romantiku...“ pronáší podnikatel na videu, na němž se jeho krásná choť noří do bublinkové koupele. A všichni se velmi soustředí především na to, aby zjistili, zda na sobě má krásná moderátorka Primy nějaké plavečky, nebo ne. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda se půvabná Eva opravdu koupe „na Evu“.

Fotogalerie
65 fotografií