S létem přichází doba zkracování! Postřižiny proto podstoupila další slavná kráska - herečka Marika Šoposká. Představitelka Bibi ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 měla už pořádně dlouhý ohon, jenže jak už tomu bývá, s dlouhými vlásky přichází více starostí a musí se jim věnovat větší péče, navíc je teď horko, takže se hodí hlavu trochu odlehčit a odhalit krk... a tak se jemná tmavovláska svěřila do rukou odborníků - a nechala je, ať se činí.

Změna je to skutečně obrovská, jelikož díky mikádu teď Marika vypadá velice mladistvě - a to by jí ani předtím ostatně člověk netipoval tři křížky na krku a dvě děti. Z proměny měla radost i sama Marika, jelikož v instastories sdílela hned několik snímků, na nichž si užívá nového sestřihu a pózuje tu u kaktusu, tu u smetáku. „Nooo, dobrý, už jsem se uklidnila,“ napsala k poslední momentce, když se zřejmě nové vizáže dostatečně nabažila.

VIDEO: Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Jak to Marice slušelo více? Preferujete u Šoposké "verzi" s dlouhými kadeřemi, díky nimž například kadeřníci ve StarDance mohli týden co týden vytvářet na její hlavě nějaké pozoruhodné kreace, anebo kratší sestřih, co dává víc vyniknout její drobné tváři? Prohlédněte si naši galerii a posuďte sami...

Fotogalerie
41 fotografií