Iva Kubelková je ženou, která moc dobře ví, jak na sociálních sítích potěšit svoje příznivce. Jakmile se trochu zvednou teploty, okamžitě jde do plavek a zahajuje letní sezónu. Tu se chlubí sexy selfíčky, na nichž prim hraje její naditý dekolt, jindy pózuje u zahradní sprchy a je u toho velice rajcovní. Však právě za tyhle snímky sbírá na instagramu nejvíce "lajků", tedy obdivných srdíček, a vlastně i komentářů.

A jak se zdá, Ivina dospívající dcerka Natálie jde v maminčiných šlépějích. A slušně jí už šlape na paty! Na jejím profilu totiž fanoušci mohou narazit na fotky, které jsou až nápadně podobné těm maminčiným. A vzhledem k tomu, že se jak Natálka, tak Iva pyšní štíhlou postavou, nekonečně dlouhýma nohama, nemalým (přírodním) poprsím a smyslným úsměvem plných rtů, na mnoha momentkách jsou bez přehánění takřka zaměnitelné!

VIDEO: Krásné dcery Ivy Kubelkové Karolína (12) a Natálie (16) poprvé společně na mole! 

Video
Video se připravuje ...

Krásné dcery Ivy Kubelkové Karolína (12) a Natálie (16) poprvé společně na mole! Markéta Reinischová

Například poslední post sedmnáctileté krásky, se stručným popiskem "opalování". Na fotce leží na lehátku u bazénu, obličej si kryje před slunečními paprsky, co tento víkend skutečně spalují až do krve, a na své sošné tělíčko chytá bronz. Že je to oblíbená póza její maminky, která v roce 1996 obdržela korunku 1. ViceMiss (a pak se stala také vícenásobnou vítězkou soutěže o nejkrásnější česká ňadra), to se můžete přesvědčit v naší galerii.

Jenom vás musíme varovat, že se u některých snímků nejspíš pořádně zapotíte. Jak Iva, tak i její dcera Natálka, jejímž otcem je Kubelkové manžel Georg Jirásek (66), jsou totiž neuvěřitelně žhavé!

Fotogalerie
68 fotografií