Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojnásobná vražda na Náchodsku: Syn (35) ubodal své rodiče?!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
18. června 2022
18:48
Autor: VaB - 
18. června 2022
09:51

Královéhradečtí kriminalisté vyšetřují dvojnásobnou vraždu ve Lhotě pod Hořičkami u České Skalice na Náchodsku. Muž měl podle policie zabít své rodiče, na místě ho zadrželi. Soud ho poslal do vazby. 

K činu mělo dojít v pátek v podvečer v jedné z obcí u České Skalice na Náchodsku. Muž (35) podle policie usmrtil své rodiče. „Na místě zadržela podezřelého muže, který je nyní již obviněn z trestného činu vražda," popsala policejní mluvčí Iva Kormošová. 

K vraždě mělo dojít tak, že muž své rodiče zřejmě pobodal a zasadil jim několik bodnořezných ran. „Přesnou příčinu úmrtí zjistí až nařízená soudní pitva," dodala mluvčí. Pachateli za dvojnásobnou vraždu hrozí až výjimečný trest. Soud jej v sobotu odpoledne poslal do vazby. 

Podle CNN Prima News na místě zasahoval i krizový intervent, pohybovaly se tam i dvě děti. 

V pondělí v Javornici na Rychnovsku jednatřicetiletý muž podle kriminalistů zastřelil o rok starší manželku, čtyřletého syna a pak sebe. Motivem jeho činu byly zřejmě rodinné problémy. Pokud další vyšetřování potvrdí, že čin spáchal muž, policie případ odloží, protože nelze stíhat osobu zemřelou.

Loni policie v Královéhradeckém kraji vyšetřovala jednu vraždu a dva pokusy o vraždu. Z toho dva případy se staly ve věznicích. Všechny skutky se policii podařilo objasnit. Jedinou dokonanou vraždu podle policie spáchal loni v květnu ve vazební věznici v Hradci Králové čtyřiatřicetiletý vězeň, který v jedné z cel zabil dvaačtyřicetiletého spoluvězně.

verka1 ( 18. června 2022 11:11 )

Další b.lb ubodat rodiče. Kvůli penězům?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání