Jak Eva, tak i Přemek Forejt, velmi dbají na to, aby jejich život byl propojen s přírodou a byli obklopeni spoustou zeleně. To ostatně Blesku Eva nedávno přiznala, když uvedla, že si v pražském domě buduje takovou malou botanickou zahradu. 

Ale teď už se nemusí držet zpátky, protože si pořídili domek s pozemkem, který má 3 tisíce metrů a patří k němu i jezírko s dřevěným molem. A právě na něm s domkem v pozadí vyfotila svého syna Nathaniela. 

Našli jsme naše šťastné místo,“ napsala Burešová na své sociální sítě. „Děkuji bohu za všechny šance, které mi dal a dává. Děkuji za bolesti po cestě, protože díky nim jsem tím, kým jsem a vedle koho mám být.“

VIDEO: Eva Burešová druhé těhotenství neprožívá nejlépe

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová druhé těhotenství neprožívá nejlépe Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Podle fotky je patrová nemovitost doslova utopena v zeleni - všude stromy, keře a další květiny. Přesně to, co má nastávající maminka ráda. Herečka je ve třetím trimestru a miminko by mělo na svět přijít o prázdninách. 

Burešová má z předchozího vztahu s hudebníkem Michalem Krásným syna Nathaniela, Přemek má rovněž z předchozího vztahu dceru Stellu. O té nazpíval písničku se skupinou Nebe, která nese její jméno. Eva zase o synovi nazpívala písničku Malý princ, kterou zhudebnil Vašek Noid Bárta a o text se postarala jeho snoubenka Eliška. 

Aréna hvězd – Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE

Fotogalerie
36 fotografií