Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ruský „Pepek námořník" s napíchanými bicepsy podstoupil další zákrok: Chce vypadat jako mimozemšťan!

Autor: rc - 
5. června 2022
20:04

Bývalý ruský voják Kiril Těrešin (25) přezdívaný jako „falešný Pepek námořník“ je senzací instagramu. Fanoušky nasbíral hlavně kvůli svým nepřirozeně obřím pažím, které si nechal uměle nafouknout vpichováním speciálního oleje do tkáně. Tím však jeho úprava zevnějšku neskončila. Rus si nechal napíchat tváře a pusu, aby vypadal jako mimozemšťan!

Ačkoliv extrémní modifikace těla Kirila Těrešina mohou stát život, pětadvacetiletý bývalý voják si nedá pokoj a podstoupil další zákrok. Na sociální síti instagram, kde ho sleduje téměř 180 tisíc lidí, zveřejnil video pořízené během návštěvy lékaře, který mu napíchal rty a líce.

Za zákrok dal Rus v přepočtu asi 150 tisíc korun. Milovník estetické medicíny prý touží vypadat jako mimozemšťan. Podle britského deníku Daily Star Kiril údajně jednou viděl létající talíř a věří, že se po smrti setká s mimozemšťany.

„Cítím, že když zemřu, dostanu se k nim. Věřím v to. Třetí transformace mé tváře je úspěšně hotová. Je to nádherné. Všechno je tak, jak má být,“ uvedl Těrešin, který si nechal i vytvarovat spodní čelist a čelo.

Těrešin se proslavil hlavně díky svým obřím pažím. Právě kvůli nim se mu začalo přezdívat „falešný Pepek námořník“. Extrémních bicepsů nedocílil konzumací špenátu, ani poctivým cvičením, mladík si nechal do tkáně vpíchnout speciální olej! Nicméně lékaři falešného Pepka varují, že tato tekutina vpravená do těla ohrožuje jeho život. „Riziko komplikací je v tomto případě velmi vysoké, nečinnost pacientovi nepomůže,“ uvedl chirurg Dimitr Melnikov.

Toxický olej podle něj může způsobit poškození ledvin, a dokonce může i zabít. „Brzy budu mít velmi komplikovanou, složitou, celkově třetí operaci na odstranění oleje. Nevím, jak to dopadne,“ uvedl před časem na sociální síti Kiril. „Zavinil jsem si to vlastní hloupostí, nedomyslel jsem možné následky,“ řekl a dodal, že se bojí další operace. Už si nechal vyoperat tricepsy. V transformaci v mimozemsky vypadající bytost však plánuje pokračovat dál.

Video  Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!  - Martin Mol
Video se připravuje ...

diskutujici ( 6. června 2022 05:02 )

180.000 podobných mag.o.rů

Zobrazit celou diskusi