Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Divočina po mejdanu Slováčka (bez Dády): Felix odjel s blondýnkou, Janeček s Bohdalovou! A Hemala?

/
  • Felix Slováček si oslavu užil
    25. května 2022 ● 12:22

    Nejhorší dárek dostal Felix Slováček v den svých 79. narozenin, kdy jeho manželka Dáda (66) před jejich domem bourala. Proto taky dostala stopku na jeho oslavu o den později. Muzikant se k incidentu své ženy odmítl vyjadřovat a raději si naplno užíval mejdan s kamarády až do konce. 

  • 1.

    Felix líbal všechny ženy

    I když to nebyly kulatiny, tak si oslavu 79. narozenin Felix naplno užíval. Všechny ženy, co mu přišly popřát, pořádně olíbal a měl radost, že se všichni baví. Moldavské víno teklo proudem, řízky mizely pod rukama číšníků a o hudební program se postarali různí mladí umělci. 

  • 2.

    Desítky dárků

    Oslavenec dostal obrovské množství dárků. Převažovaly lahve s drahým alkoholem, na který si Felix potrpí. Obzvlášť na vybraná francouzská vína, nebo koňaky. 

     

    Zpěvák Milan Drobný mu daroval obraz s erotickým motivem, a obrazy dostal i od dalších přátel. 

     

    Při odchodu mu s dárky museli pomoct kamarádi a měli opravdu co dělat, aby všechno naskládali do auta. 

  • 3.

    Odchod s blondýnkou

    Dáda Patrasová (66) přímo v den narozenin svého manžela způsobila kousek od domova dopravní nehodu, po které rázně odmítla podstoupit dechovou zkoušku na alkohol. Incident měl pro herečku nepříjemnou dohru: dostala zákaz účasti na Slováčkově (79) oslavě!

     

    I když Dáda chyběla, tak si to Felix opravdu užíval. Bavil se, smál se a při odchodu domů mu garde dělala sličná blondýnka. Byla to Michaela Dragounová, což ale není nová známost muzikanta. Společně s Felixovým manažerem Václavem Hejátkem totiž oslavu připravila a podílela se i na moderování. 

     

    A tak s Felixem byla až do konce a doprovodila ho k autu. 

  • 4.

    Chyběla dcera Anička

    Narozeniny otce si nenechal ujít syn Felix Slováček ml. (38) a starší dcera René Slováčková (44), ale chyběla mladší dcera Anička (26). Ta nemohla překousnout autonehodu své matky Dády a následné extempore na ulici, kde ji zachytila kamera Aktu.cz. Evidentně opilá se potácela, na silnici ji málem přejel autobus a ve finále si ustlala na chodníku. 

     

    Přitom s tátou má Anička velmi dobrý vztah. „Byla jsem strašná puberťačka. Měla jsem z táty hroznej respekt, dovolila jsem si něco, až když jsem věděla, že si to dovolit můžu. Říkáme si věci na rovinu a máme vyložené karty na stole.“

  • 5.

    Nepřišel Petr Janda ani Michal David

    Na oslavě ovšem také chyběli Michal David, Petr Janda, nebo Helena Vondráčková. Všichni přitom byli dopředu ohlášeni, ale nakonec nepřišli. Karel Vágner naopak dorazil mezi prvními. 

  • 6.

    Janeček s vdanou Alex Mynářovou

    Překvapivým párem na oslavě Slováčka byl producent František Janeček (77), jenž dorazil s manželkou hradního kancléře Vratislava Mynáře Alex (39).

     

    Já jsem svobodný, ona je vdaná, tak co bychom si spolu nevyšli,“ smál se František. 

     

    Přišli spolu, ale domů šel každý sólo. Tedy Janeček doprovodil Jiřinu Bohdalovou (91). 

  • 7.

    Hemala a jeho panáček na odchodnou

    A nakonec „kapúrková“! Poslední neodmítnutelný panák před odchodem, který opravdu nejde odmítnout.

     

    Tak to přesně měl bývalý hlasatel Saša Hemala (69). Domů odcházel s panáčkem whiskey v ruce a s neznámým doprovodem. Přitom přišel s manželkou Vlastou... 

    VIDEO: Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku

    Video
    Video se připravuje ...

    Felix Slováček: Popsal, jak si představuje nádhernou lásku Hana Höschlová

    Fotogalerie
    89 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

karelhlavaty: Janeček doprovodil Bohdalovou domů... By mě zajímalo jestli byla líbačka a jestli někomu z nich zůstal v hubě jazyk toho druhýho...

(25. 05. 2022 21:57)

defakto: ... když se dostal Focko do problémů Bohdalová se od něj distancuje . Tahala se s ním celé roky všude kde mohla a najednou ona vlastně ani neví co dělá , čím se živí , kdyby to šlo nejraději by prohlásila že ho ani nezná.

(25. 05. 2022 19:42)

frantacizek: no ještěže Petr Janda nedorazil.. my jsme tady z toho v shocku, jsme se dnes bavili s kolegy, kterým je 50+ a dají tak 3-4 party do měsíce, já sám odmítl nyní dvoje narozeniny holek s tím, že nedám více než 2 akce do týdne, protože bych nestíhal přípravu do práce + další své záliby (hraje se MS v hokeji, Roland Garros),sport apod. úplně zíráme na Bohdalku, Feliho Petra, a to ani nevíme, jestli se jejich krásného věku dožijeme. ale super

(25. 05. 2022 17:43)

mnnhgfr: Panoptikum města pražského.

(25. 05. 2022 15:48)

kenny99: Sraz gerontů!🤪🤪🤪

(25. 05. 2022 14:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy