Saxofonista Felix Slováček měl 23. května své 79. narozeniny. Skoro se zdá, že Dáda byla z velkého dne trochu mimo; jen kousek od domova slavných manželů totiž nabourala zaparkované auto a nakonec skončila se svým vozem v betonovém zátarasu. Po nehodě pak odmítla podstoupit dechovou zkoušku na alkohol, zmateně se potácela ulicemi Prahy a při chůzi se přidržovala zdí a plotů. 

Na oslavu nepůjde

Co naplat, incident způsobil herečce ostudu jako Brno! Jen o den později, 24. května, měli přitom manželé v plánu honosnou oslavu saxofonistových narozenin plnou známých tváří. Ve světle nových událostí teď přišla drsná zpráva: Dáda dostala stopku! 

Na párty se očekává účast Karla Vágnera (80), Michala Davida (61), Heleny Vondráčkové (71) nebo Petra Jandy (80). A právě zdroj z oslavy prozradil Blesku, že Dáda má slavnostní pijatyku "za trest" zakázanou. 

To o něco diplomatičtěji potvrdil i sám Felix. „Dáda sama uznala, že nepůjde. Neměl jsem už ani síly jí něco zakazovat,“ uvedl pro Blesk. 

Ještě dodal, že když včera po nehodě od Dády zmizel, nebylo to ani tak z rozčilení, jako spíš z pracovní vytíženosti. Hodinu totiž strávil na akci fan klubu a následně hrál v hotelu s Markétou Fassati (37) na křtu časopisu Status. Ráno ještě ke všemu vezl dceru Aničku (26) na pravidelnou kontrolu krve. Úterní den pak tráví v Hradci Králové na charitativní akci a večer míří na oslavu zpátky do Prahy. 

Bourala už v minulosti

Dádina ostuda je o to větší, že nejde o její první podobnou nehodu; v roce 2018 na čas přišla o řidičský průkaz, když pod vlivem alkoholu nabourala zvláštní shodou okolností do vozu celostátně hledaného kriminálníka. 

VIDEO: Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video
Video se připravuje ...

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla David Malík

Fotogalerie
77 fotografií