Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Okázalá „třetí“ veselka Kourtney Kardashianové: Bílý korzet a vlečka s pannou Marií!

/
  • Okázalá »třetí« veselka Kourtney Kardashianové: Bílý korzet a vlečka s pannou Marií!
    23. května 2022 ● 00:00

    Do třetice všeho dobrého... Tak to si určitě řekli Kourtney Kardashianová (43) a Travis Barker (46), jelikož o víkendu měli už třetí veselku. Tentokrát ale opravdu ve velkém stylu. A jak vše vypadalo?

  • 1.

    Místo: Itálie

    Obřad se odehrál v neděli ráno v italském Portofinu. Jako kulisy k vytvoření pohádkové atmosféry posloužila tamější středověká pevnost Castello Brown.

  • 2.

    Šaty: Korzet od Dolce Gabbana

    Nevěsta měla na sobě šaty od Dolce & Gabbana a rozhodně se jednalo o velmi odvážný modýlek – obepínající minišaty, připomínající korzet, které zvýraznily její postavu a ukázaly nohy.

  • 3.

    Vlečka: S Pannou Marií

    Model pak doplňoval dlouhý závoj, který měla i za sebou jako vlečku. A když se podařilo ho dobře natáhnout, byl vidět i motiv na něm – výjev Panny Marie. Vlasy měla Kourtney stažené do elegantního drdolu. A aby vypadala trochu vyšší, obula si krémové střevíce na vysokém podpatku.

  • 4.

    Potetovaný ženich

    Ženich, který ani na svatbu nezměnil image a přišel s holou lebkou, aby vynikla jeho tetování, měl na sobě bílou košili a tmavý oblek. Doprovázel ho syn Landon (18) v Dolce & Gabbana kompletu se zdobením.

  • 5.

    Slavní hosté

    Nevěsta pak byla samozřejmě doslova obklopena svou slavnou rodinou – podpořit ji přišly její sestry Kim, Kylie, Kendal a Khloe a nechyběla ani matka Kris Jennerová. Mezi hosty byli ale také Megan Foxová se svým snoubencem, který si říká Machine Gun Kelly.

  • 6.

    Obřad a hudba

    Nejprve přišla chvilka slávy pro družičky a pak už se podle webu Daily Mail za melodie písně Ave Maria objevila sama nevěsta Kourtney. V krásně nazdobené zahradě si s Travisem vyměnili svatební sliby a došlo i na novomanželské políbení. Z těchto romantických chvilek už leccos nevěsta ukázala na sociálních sítích, například s popiskem: „šťastni až do smrti“.

  • 7.

    Zdravice fanouškům

    Poté se všichni svatebčané odebrali dovnitř, kde bylo již asi vše nachystáno na hostinu a svatební oslavy. Veselice pokračovaly ještě večer, kdy novomanželé dokonce byli spatřeni na lodi. Když z ní vystoupili a zamířili na svou party, museli se vypořádat s kolemjdoucími, kteří jim gratulovali jako o závod. Všem poděkovali, než se přesunuli do zahrad domu, jejž si Kardashianovi pronajali. Prostor byl rovněž romanticky vyzdoben – nejen růžemi, ale také několika tucty svíček ve skleněných nádobách.

  • 8.

    Tmavý korzet

    Ještě před veselkou byla nevěsta v Portofinu viděna, rovněž v korzetových šatech od Dolce a Gabbana, jenže pro změnu do černých. A ještě ke všemu s motivem panenky Marie pod odvážným dekoltem... Navíc s kratším závojíčkem, černé a modré barvy. Skoro jako na pohřeb, spíš než na svatbu. 

  • 9.

    Třetí svatba

    Pro Kourtney Kardashianovou a Travise Barkera to přitom byla už třetí svatba. Poprvé do toho asi před měsícem praštili pod vlivem alkoholu v rámci oslav po cenách Grammy a před týdnem tento sňatek zlegalizovali ještě v kalifornské Santa Barbaře. A do třetice to vzali ve velkém stylu – v Itálii a pod patronátem Dolce & Gabbana, která svatbu sponzorovala. 

    Od této firmy měla ostatně šaty už na druhé veselce. Přišly na 1900 liber, tedy v přepočtu zhruba 55 tisíc korun. Docela slušná sumička, ovšem v porovnání se standardy rodiny Kardashianových? Pakatel... Třeba Kim se vdávala v róbě za půl milionu dolarů, tedy 12 milionů korun.

    Další fotky z veselky najdete v galerii. 

    Fotogalerie
    158 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

mandalaj: Kdo jsou ti lidé? Proč se jim věnuje tolik prostoru?

(23. 05. 2022 09:43)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy