Část hned a část později

To je nejekonomičtější varianta v případě, že spěcháte třeba na složení zálohy nebo materiál na započetí stavby domu. Realitní kancelář Maxima Reality nabízí pro tyto situace službu Polovina hned, kdy vám vyplatí 50-80 % z tržní ceny nemovitosti ještě před nalezením kupce. U standardního prodeje trvá 3 až 6 měsíců, než přistanou finanční prostředky na vašem účtu. Služba je proto ideální, když část peněz potřebujete okamžitě. Zbytek dostanete po prodeji nemovitosti, pro který mezitím realitní specialisté hledají zájemce, který zaplatí tu nejlepší cenu. Vyhrávají všichni. 

Výkup ráz na ráz

Výkup nemovitosti je speciální službou, kterou uvítáte, když chcete získat celou částku najednou. Výhodou je rychlé převedení finančních prostředků, které můžete mít k dispozici už do 48 hodin od podepsání smlouvy. Seriózní kanceláře vám transparentně zpracují odhad a cenovou nabídku. Za rychlost a pokrytí rizika si ale připlatíte, výkupem získáte obvykle 70-90 % tržní ceny. Výhodou však je, že lze vykoupením nemovitosti řešit i problematické případy jako objekty s hypotékou či v exekuci. Vždy ale volte zavedenou společnost, kde máte jistotu, že vše proběhne bez problémů.

Prodej rychlostí blesku

Když financujete koupi prodejem stávajícího bydlení, jste na obou stranách barikády. Procházíte nabídky bydlení a zároveň potřebujete to své prodat za co nejvyšší možnou cenu. Jak na to? Nejvýhodněji prodáte nemovitost při klasickém prodeji. I v takovém případě je ale lepší prodej svěřit do rukou profesionálů. Od nalezení zájemce k přepsání na nového majitele je dlouhá cesta, na které se může řada věcí pokazit. Specialisté z Maxima Reality navíc vyřeší vše 2x rychleji, než kdybyste se pustili do prodeje sami. Na zakázce pro vás totiž bude pracovat celý tým makléřů, právníků, designerů, fotografů a specialistů na marketing. Vaši nabídku profesionálně zpracují, odkomunikují se zájemci, zrealizují prohlídky, pohlídají smlouvy a dotáhnou prodej do úspěšného konce, takže vaše cesta za novým bydlením bude bezstarostnější a příjemnější.