Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další soud Deppa s ex Amber Heardovou: Nejdrsnější výpovědi! Výkaly, uříznutý prst i znásilnění

/
  • Amber Heard a Johnny Depp
    19. května 2022 ● 05:00

    Už přes měsíc se v americké Virginii táhne ostře sledovaný soud pro pomluvu mezi bývalými manželi Johnnym Deppem (58) a Amber Heardovou (36). Během něj postupně na povrch vyplouvají ta nejnechutnější obvinění a ty nejšílenější historky ze soukromí páru!

  • 1.

    Krátké manželství

    Slavný hollywoodský pár Amber Heardová a Johnny Depp vstoupil do manželství v roce 2015, už následujícího roku ale herečka požádala o rozvod a obvinila hvězdu Pirátů z Karibiku z domácího násilí. K tomu mělo docházet, když byl Depp pod vlivem alkoholu či drog. 

     

    Heardová tvrdila, že poslední kapkou před podáním žádosti o rozvod měl být incident z 21. března. Tehdy jí prý Depp do obličeje mrštil mobilní telefon, a zhmoždil jí tak tvář. Depp obvinění popřel a uvedl, že jde jen o snahu herečky získat od něj peníze. Vyšetřování žádný přečin neodhalilo. 

  • 2.

    Rozvodová dohoda

    V roce 2016 uzavřel pár dohodu a Heardová obdržela 7 milionů dolarů, tedy zhruba 164 milionů korun. Celou částku se zavázala darovat na charitu, dosud se tak ale nestalo. Na účty neziskových organizací „dotekla“ jen polovina, a to ještě z většiny z účtů jejího bývalého milence, miliardáře Elona Muska (50). Oficiálně bylo manželství Heardové a Deppa rozvedeno v roce 2017.

  • 3.

    Článek pro The Washington Post

    S rozvodem ale drama zdaleka neskončilo. V roce 2018 publikovala Heardová článek v novinách The Washington Post, ve kterém se označila za přeživší domácího násilí. Deppa nejmenovala, z článku ale jasně vyplývalo, že jde o něj. Kvůli obvinění Heardové měl Depp mimo jiné přijít o angažmá v sérii Piráti z Karibiku. 

     

    Herec proto v roce 2019 na svou bývalou manželku podal žalobu pro pomluvu o 50 milionů dolarů (1,1 miliardy Kč) a Heardová na něj podala protižalobu o 100 milionů dolarů (2,2 miliard Kč).

  • 4.

    Klíčová nahrávka

    V roce 2020 se na veřejnost dostala nahrávka, na které Heardová přiznává, že Deppa bila. On zase během hovoru vyjádřil obavy, že se z jejich vztahu stane „místo činu“. Určité formy násilí na záznamu potvrdili oba.

  • 5.

    »Mlátič manželek«

    V červenci 2020 se Depp tři týdny soudil pro pomluvu s vydavatelstvím News Group Newspapers, které vydává deník The Sun. Titul označil Deppa jako „mlátiče manželek“, což se herci pochopitelně nelíbilo. Depp soud nakonec prohrál; podle soudkyně bylo nelichotivé označení pravdivé. Krátce poté byl herec požádán, aby rezignoval na svou roli Grindewalda ve filmové sérii Fantastická zvířata. 

  • 6.

    Znásilnění lahví

    11. dubna letošního roku začal veřejností napjatě očekávaný soud mezi bývalými manžely. Drsná obvinění začala padat už na začátku procesu: aby Heardová dokázala, že nešlo o pomluvu a byla skutečně týraná, vytáhla výpovědi nejtěžšího kalibru. 

     

    Hned na začátku právnička Heardové Elaine Bredehoftová šokovala porotu, když popisovala, jak měl herec někdejší manželku znásilnit láhví od alkoholu. 

  • 7.

    Výkal v posteli

    Depp za agresora ve vztahu označil naopak Heardovou. Ta ho prý měla ponižovat, nadávat mu, neustále mu snižovat sebevědomí, a dokonce se mu vykálet do postele... 

     

    Deppova bývalá paní na úklid před soudem vypověděla, že po oslavě hereččiných třicátých narozenin, která probíhala 21. dubna 2016, nalezla v domácnosti páru nechutný „dáreček“. V manželské posteli byl mezi peřinami lidský exkrement. Během oslavy narozenin se měli manželé drsně pohádat, a hlavní podezření tak padlo na Heardovou nebo někoho z jejích přátel. Když nález oznámila Deppovi, ten se podle ní jen smál a začal Heardové přezdívat „Amber Bobková“.  Zároveň se ale nechal slyšet, že šlo o pomyslný hřebíček do rakve jejich vztahu.

  • 8.

    Týrání v dětství

    Před soudem vypovídala i Deppova starší sestra Christi Dembrowská (61). Ta uvedla, že sourozence v dětství týrala matka a podobné chování zaznamenala i u Heardové. Proto s ní možná Depp vydržel i navzdory tomu, jak byl vztah toxický. 

     

    „Křičela, bila nás, házela po nás věci, nadávala nám. Pro každého z nás měla speciální nadávky. Mně říkala Violet. Violet byla matka našeho otce, a máma ji nenáviděla,“ uvedla Dembrowská. 

     

    „Měla vaše matka speciální nadávky i pro Johnnyho?“ zeptal se jí právník. „Měla jich pár, které nebudu opakovat. Její oblíbená byla 'Jednoočko'. Protože když byl malý, doktoři se báli, že bude šilhat, a tak mu zakryli zdravé oko, aby posílili to druhé,“ popsala Deppova sestra. Podle její výpovědi Depp na matčiny nadávky nereagoval. „Zvykli jsme si na ně,“ popsala. 

  • 9.

    Uříznutý prst

    U soudu zazněl i popis incidentu, při kterém měla Heardová Deppa připravit o kus prstu. 

     

    Psal se rok 2015 a Depp v Austrálii natáčel další Piráty z Karibiku. A současně se léčil ze závislosti na opiátech. „V domě byl příšerný nepořádek, zdi byly pomalované a televize rozbitá,“ popsala svůj příjezd do Deppova australského příbytku zdravotní sestra Debbie Lloydová, která se měla o herce starat. „Pan Depp měl uříznutý kousek prostředníčku na levé ruce a já musela prohledat celý dům, abych ho našla,“ vypověděla Lloydová. Našel ho až později kuchař v kuchyni. 

     

    V tomto případě je ovšem původ zranění poněkud nejasný. „Slyšela jsem, že po něm hodila láhev vodky. Pak zase, že ho praštila telefonem,“ vzpomíná sestřička. Sám Depp ale tehdy napsal, že si kus prstu omylem uřízl sám. „Co mám dělat, uřízl jsem si kus prstu, asi bych měl jít do nemocnice,“ napsal Depp doktoru Davidu Kipperovi, který ho následně ošetřil.

  • 10.

    Fotil si šrámy

    Člen ochranky Sean Bett vypověděl, že si Depp sám fotil rány na obličeji, aby měl důkaz manželčina násilného chování v případě, že Amber bude tvrdit, že násilí páchá on na ní. „Jednou měl podlitiny na lícní kosti a na očním víčku, podruhé zase škrábance kolem nosu, bylo mi ho líto,“ vypověděl Bett, který označil Deppa za velice příjemného šéfa, který statečně bojoval se závislostmi.

  • 11.

    Šokující fotografie

    Heardová před soudem tvrdila, že byly Deppovy závislosti na alkoholu a dalších látkách v partnerství velký problém. Herec totiž prý často vůbec netušil, co se vlastně dělo nebo co dělal. Když mu to pak měla Heardová vyčítat, odpovídal jí, že se nic takového nestalo.

     

    Aby měla v rukách důkaz, začala Heardová podle svých slov po zhruba dvou letech vztahu Deppa fotografovat, kdykoli se vlivem omamných látek dostal do stavu, kdy nad sebou ztratil kontrolu. Před soudem pak vytáhla tři fotografie, na kterých je Depp v bezvědomí.

  • 12.

    Fetování s dcerou

    Heardová si před soudem stěžovala i na Deppovo nezodpovědné rodičovství. „Naučil Lily-Rose kouřit marihuanu, už když jí bylo čtrnáct,“ uvedla. „Tehdy taky nechal dospělého, velmi známého muzikanta, aby s ní v domě trávil noc. Nesouhlasila jsem s tím, byla tak mladá, chtěla jsem ji jen chránit. A on kvůli tomu zuřil, že to není moje dítě...“

  • 13.

    Prohlídka dutin

    Lékařka Dawn Hughesová u soudu vypověděla, že měl Depp Heardovou poranit v oblasti pohlavních orgánů. „Amber vykazovala známky poranění ve vaginální oblasti. Jednou z ní strhal noční košili, hodil ji na postel a strčil prsty do vagíny. Že prý prohlídka dutin, zda tam nenajde nějaký kokain,“ popsala. Podle lékařky si Heardová ze vztahu odnesla posttraumatickou stresovou poruchu. 

  • 14.

    Dvě poruchy osobnosti

    Psycholožka povolaná týmem Deppa, Dr. Shannon Curryová, naopak uvedla, že podle ní trpí Heardová hned dvěma poruchami osobnosti – hraniční a histriónskou. A s takovými lidmi je prý extrémně těžké vyjít. 

     

    Odbornice v rámci svého posudku s Heardovou strávila 12 hodin, prostudovala dokumenty k případu, lékařské záznamy, historii psychiatrické léčby, a audio i video záznamy.

  • 15.

    Týrání zvířat

    Heardová uvedla, že ji měl Depp psychicky týrat i nezodpovědným zacházením s jejími psy. Jorkšírského teriéra měl například držet z okna jedoucího auta a řvát u toho jako zvíře. Před tím se měl posilnit alkoholem a kokainem a obvinit ji z nevěry. 

  • 16.

    Sebepoškozování

    Podle Heardové trpěl Depp sebepoškozováním. Během hádek se měl řezat do těla nožem či o sebe típat cigarety. Jednou prý nůž dokonce obrátil proti ní, zatímco na ni zběsile křičel. Nijak jí tehdy ale neublížil a namísto toho si típl cigaretu o vlastní tvář. 

  • 17.

    James Franco

    Jednou po hádce měla Heardová vyměnit zámky a propašovat do domu Jamese Franca (44). „Byl to můj kamarád a bydlel hned vedle,“ zdůvodnila herečka. Návštěvu slavného herce v rezidenci manželů zachytily kamery – na záběrech se jí Franco něžně opírá o rameno a hladí ji po tváři. 

  • 18.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie. 

     

    VIDEO: Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016

    Video
    Video se připravuje ...

    Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

    Fotogalerie
    252 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

abelfarao: Ale no tak..., vaše dcera měla tu šanci vlízt mu do postele?

(19. 05. 2022 11:43)

y1xcvbnm: a takový povl tady u nás v Karlových Varevh obdivujeme, hoky mu lezou do postele, no , hnus velebnosti

(19. 05. 2022 07:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy