Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jeden pohřeb a jedna svatba: Pastor požádal svou lásku o ruku na pohřbu jejího otce!

Autor: rc - 
16. května 2022
10:25

Špatné načasování, nebo hezké gesto? Na tom se nedokážou shodnout lidé, kteří viděli video z Jihoafrické republiky zachycující dceru oplakávající smrt svého milovaného otce. K ženě se totiž obrátil pastor, poklekl a požádal ji o ruku!

Na pranýři uživatelů sociální sítě TikTok se ocitl pastor z Jihoafrické republiky. Zrovna promlouval na pohřbu muže, jehož oplakávala celá jeho rodina. Truchlící dcera seděla kousek od rakve, když k ní zničehonic duchoví přistoupil, aby vyřkl otázku, zda si ho vezme! Přitom se nechal natočit, aby posléze svou „romantickou“ žádost o ruku zveřejnil na TikToku.

Video samozřejmě nezůstalo bez povšimnutí a na sociální síti rychle nashromáždilo několik stovek tisíc zhlédnutí. V závěru videa je vidět, jak pastor zásnubní prsten navlékne své vyvolené, tudíž lze předpokládat, že s žádostí souhlasila. Deník New York Post uvedl, že snoubenec posléze řekl, že děkuje bohu za to, že byl po boku své přítelkyně v tak těžké chvíli a že jí jeho žádost pomohla vyrovnat se s úmrtím otce.

Nicméně uživatelé TikToku jeho gesto neshledali jako zrovna romantické a už vůbec ne vhodné. „Tak tohle tady je špatné… nezáleží na tom, jak moc se to snažíš ospravedlnit,“ míní jeden z uživatelů. „Čistá neúcta po všech směrech,“ píše další. „Tím říká, že můžeš přijít o rodiče, ale já budu s tebou,“ vysvětluje jeden ze zastánců. „Lidi, chtěl to udělat před zesnulým rodičem. Nic špatného. Jestliže jste hluboce věřící, tak to pochopíte,“ píše další.  

@m.mojela

 

♬ original sound - M.Mojela

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi