Pešava je ve světě internetu velmi známý. Jeho profil na Instagramu sleduje na 60 tisíc a na TikToku dokonce 150 tisíc lidí! Na jeho souboj s Lukášem Krilem v rámci turnaje Clash of the Stars, který se má odehrát 25. června v Praze, se fanoušci jen třesou. Je totiž označován jako „Zápas století“.

„Jestliže mi někdo řekne, že už viděl v Československu Zápas století, tak to ještě neviděl tohle, co právě přijde, protože tohle je ten pravý internetový Zápas století na CZ/SK internetu,” uvedl podle servru mmashorties.cz Jakub Jíra souboj Kril vs. Koleso, který je koncipován jako polštářová bitva.

Svědek trestné činnosti?

Pešava byl v databázi veden nikoliv jako pohřešovaný, ale jako hledaný v souvislosti s prověřováním policií blíže neurčenou trestnou činností.

Byl zadržen před malou chvílí v Benešově u Prahy. Nyní je v roli svědka a jsou s ním prováděny procesní úkony,“ uvedla před polednem policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

 

Kril vyhrožuje sebevraždou

Otázkou tak zůstává, zda dojde k souboji, který se odehrává v kleci. Protože i jeho protivník Lukáš Kril je komplikovaná osobnost. Na sociálních sítích podle serveru každý den žebrá o peníze, za což nabízí různé služby, a vyhrožuje sebevraždou.

Clash of Stars je sportovní akce, během níž se mladí influenceři a celebrity porvou v ringu ve stylu MMA podobně, jako je v Česku známá Oktagon nebo americká UFC. Před soubojem se konají tzv. stare-down, kdy účastníci na sebe zírají, nadávají si a mnohdy na sebe i zaútočí. Clash of Stars se bude 25. 6. konat podruhé.

VIDEO: Denisu Tirpákovou (20) z Brna hledá rodina už několik týdnů.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Tirpáková (20) z Brna nedává už 10 dnů o sobě nijak vědět. Hynek Zdeněk