Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Zvoli u Prahy shořel rodinný dům: Škody jsou vysoké

Autor: ČTK - 
11. května 2022
09:01

Požár ve Zvoli u Prahy zničil rodinný dům a napáchal obrovské škody. Hasičům se ho podařilo během hodiny dostat pod kontrolu, škody dosahují 1,5 milionu korun. 

Ve Zvoli u Prahy v úterý podvečer hořel rodinný dům, škoda činí 1,5 milionu korun. Nikdo se nezranil. Příčinu bude zjišťovat vyšetřovatel hasičů, uvedla v tiskové zprávě mluvčí středočeských hasičů Tereza Sýkora Fliegerová.

Hasiči na místo vyjížděli před 18:00, podle prvotních informací mělo jít o požár prvního patra novostavby rodinného domu, které oheň celé zasáhl. „Zhruba za hodinu od nahlášení události se jednotkám podařilo dostat požár pod kontrolu a mohla být nahlášena jeho lokalizace,“ informovala Sýkora Fliegerová.

Následně ještě pokračovalo dohledávání a uhašení skrytých ohnisek požáru, hasiči využili i výškovou techniku, protože bylo třeba rozebrat konstrukci střechy. Poté byla budova odvětrána. Likvidaci velitel zásahu ohlásil před 21:00. „Pro obyvatele zasaženého domu bylo zajištěno náhradní ubytování,“ doplnila mluvčí hasičů.

Jirik-ta ( 11. května 2022 11:17 )

zrovna jsem si říkal, co na takový pastoušce může být za škodu. Na druhou stranu, majitel je bez střechy nad hlavou a to je zlé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání