Veronika Arichteva se netají svým rozčarováním, že ani více než rok a půl poté, co dala život svému synkovi jménem Luka (1,5), se jí ještě nepodařilo shodit všechna poporodní kila a znovu dopnout těsné džíny, které nosila před těhotenstvím. „Rychle se vrátim do svýho těla. To nemůže bejt těžký, když budu furt unavená a lítat za dítětem,“ říkala si, aby pak čelila hořké realitě. „Jo, to se taky nepovedlo. Asi málo běhám. Nebo hodně žeru,“ povzdechla si na instagramu.

Sympatická herečka, co se proslavila ještě pod svým dívčím příjmením Nová v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Hop nebo trop, ale možná jenom patří mezi ženy, co jsou k sobě zbytečně příliš kritické, jelikož když sdílela momentku, kterou na dovolené „cvaknul“ její manžel, rozhodně na ní žádná kila navíc vidět nebyla. A i kdyby byla, jenom málokdo by se na ně dokázal soustředit. Snímek ji totiž zachycuje v takovém úhlu, že zcela vyniká její poprsí ve veselých, pestrobarevných bikinách.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Veronika se vždy pyšnila štíhlou postavičkou, a ňadra, která ukázala v celé jejich kráse například v seriálu První republika, kde ji svlékal slovenský fešák Ján Koleník (42), mívala vždycky spíše menší. Mateřství se ale pozitivně podepsalo na jejím dekoltu, což jistě ocení všichni pánové, kteří preferují vyvinutější dámy - a jimž se v tomhle ohledu až donedávna zdála Veronika trochu... nedostatečná. Nezbývá než doufat, že bude Biser Arichtev (45) pořizovat takovýchto povedených fotek více...

Fotogalerie
76 fotografií