Nelegální zaměstnání se dealerovi příliš nevyplatilo! Muž do normální práce nechodil, místo toho si vydělával tím, že odběratelům na Černém Mostě denně prodával marihuanu. „Prodával buď u sebe doma, nebo ji rozvážel svým automobilem přímo nakupujícím. Policisté mají zadokumentovaných stovky jednotlivých předávek marihuany, kdy za ně inkasoval finanční částku v řádech statisíců korun,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová. 

Muž se snažil být opatrný, se svými klienty komunikoval v šifrách, stejně mu to ale nebylo nic platné. V pondělí ho kriminalisté zadrželi v podezmních garážích přímo při činu - těsně poté, co předal drogy odběratelům. „Při zadržení měl u sebe obviněný téměř 200 gramů vysoce kvalitní marihuany. Při domovní prohlídce kriminalisté nalezli sáčky, váhy, hotovost, mobilní telefony, marihuanu a další věci potřebné k distribuci drog. Policejní orgán zajistil i vozidlo, které dealerovi sloužilo k převážení drogy nakupujícím,“ uvedla mluvčí. 

Muž skončil ve vazbě, je obviněný ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což může strávit až deset let za mřížemi. 

Video
Video se připravuje ...

Policisté zadrželi dealera marihuany, který prodával na Černém Mostě. Policie České republiky

Fotogalerie
6 fotografií