Nejprve to Eva pořádně rozjela během pátečního odpoledne tematicky na pódiu v zoo ve Dvoře Králové, kde představila světu zbrusu nové CD z primáckého seriálu ZOO, který se těší obrovské vlně popularity.

„Naše deska písní k seriálu přivede starší generaci do hezkých vzpomínek a zároveň té mladší generaci představí písně, které již třeba ani nemůže znát a pozná je díky Vaškovi Noidu Bártovi i v novém kabátě,“ řekla bronzová Slavice, kterou na pódiu podpořili kolegové ze seriálu. Nechyběl ani čtyřletý syn Nathaniel, který se už těší na sourozence, kterého má maminka v bříšku.

Po odpočinkové sobotě, kterou si po pátečním řádění a poskakování Eva rozhodně zasloužila, vyrazila na nedělní koncert do Malostranské besedy. Pořádně velký pupík vynikal pod koženou bundou a Burešové drsnější rockerský vzhled moc slušel. Na pódiu ji také doprovodil partner, porotce MasterChefa Přemek Forejt (35), a přede všemi svou lásku políbil, aby mu náhodou neuschla, jak praví pořekadlo o prvomájovém polibku.

Ač si Evu hýčká televize Prima, která ji obsazuje do všech svých seriálových trháků, těhotenské bříško herečka poprvé odhalila na začátku dubna u konkurence v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. A důvod byl prostý. S otcem dítěte Přemkem přeskočila pověstná jiskra v minulé řadě novácké show. „Tam, kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili,“ vysvětlila Eva.

VIDEO: Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško. TV Nova

Fotogalerie
36 fotografií