Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Recidivista Brož, který zavraždil těhotnou známou, se zabil v cele! Dohnalo ho svědomí?

Autor: jžk - 
28. dubna 2022
21:32

Obviněný Pavel Brož si měl ve Valdicích odsedět 26 let za výjimečný trest, který dostal za vraždu jeho známé, jež byla v třetím měsíci těhotenství. Podle zjištění CNN Prima News však ve středu 27. dubna spáchal sebevraždu.

Muž měl spáchat v noci na 13. dubna 2021 zločin, za který před pár dny dostal výjimečný trest 26 let vězení. Svou těhotnou známou z Netolic podle závěru soudu udusil igelitovým pytlem od briket a její polonahé tělo následně pohodil do septiku, který zakryl prkny a plechem.

K činu se nikdy nepřiznal, trestnou činnost mu však v minulosti přišili vícekrát. V roce 2006 dokonce ubodal nožem v šarvátce druhého muže, za což si odpykal 12 a půl roku ve vězení. Na svobodě byl jen dva roky před vraždou své další oběti.  „Nic jsem jí neudělal, neměl jsem k tomu žádný důvod,“ obhajoval se tehdy u soudu. Marně.

Podle informací CNN Prima News ve středu ráno spáchal sebevraždu. Dozorci, kteří jeho bezvládné tělo objevili, ihned přivolali lékaře, který mohl už jen diagnostikovat smrt. „Mohu potvrdit sebevraždu odsouzené osoby ve věznici Valdice. Cizí zavinění lze předběžně vyloučit, protože na cele byl umístěn sám,“ uvedla Markéta Prunerová mluvčí Vězeňské služby ČR. Podle všeho se oběsil na opasku vězeňského mundúru.

Spartakiádní vrah. Teprve 16letý Jiří Straka znásilňoval a vraždil bez kouska citu. Ve vězení ho vykastrovali a pokusili se ho oběsit .  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání