Policisté projížděli v úterý odpoledne Bínovou ulicí v pražských Kobylisích, kde si všimli dvou mladíků, kteří postávali u auta. Na to by nebylo nic neobvyklého, kdyby se jeden z nich, sotva si všiml policejního auta, nezačal rádoby nenápadně z místa dekovat.

„O to víc upoutal pozornost a záhy se ukázalo proč. Kromě několika gramů pervitinu, které měl v sáčcích po kapsách, se přiznal i k obsahu batohu, který držel v ruce. V něm policisté záhy nalezli dvě stě gramů marihuany, plynovou pistoli, třicet LSD papírů, dvě dávky kokainu, několik desítek tisíc korun a digitální váhu,“ popsal mužův drogový „arsenál“ policejní mluvčí Jan Rybanský. 

Muž byl zadržen a převezen na policejní služebnu, jeho kamarád byl „čistý“. „Případ si poté převzali kriminalisté třetího policejního obvodu a prověřují ho pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, ze kterého je mladík podezřelý. V případě pravomocného rozsudku mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody,“ dodal mluvčí.

Video
Video se připravuje ...

Policisté zadrželi muže, který měl tašku plnou drog a peněz. (26. dubna 2022) Policie České republiky

Fotogalerie
8 fotografií