Dívka tvrdila, že si prožila s mužem peklo. Seznámili se přes internet, a když jí nabídl místo sekretářky, letěla na |Bali za ním. „Bydlela jsem v jeho vile. Měli jsme spolu intimní styk a následně jsem otěhotněla. Rozhodla jsem se, že si dítě nechám a budu žít na Bali,“ uvedla podle serveru Novinky.cz mladá žena.

Pak ale uvedla, že měla o životě v tropickém ráji jiné představy. „Zjistila jsem, že mi o svém životě lhal, a to zejména ve vztahu ke své bývalé manželce, svému původu a trestní minulosti. Začala jsem se pídit po pravdě, a když to zjistil, začal být agresivní. Vzal mi mobilní telefon, doklady a peníze. Začaly hádky, které končily zpravidla tím, že mi sprostě nadával, mlátil hlavou o vanu nebo mě zfackoval. Kromě toho si vynucoval sex násilím,“ popisovala.

Když strážci zákona muže, který se v cizině skrýval před nástupem do vězení, dopadli, vrátila se dívka domů. Celá kauza se pak dostala k soudu. Ten ale viděl vše poněkud jinak. Podle nepravomocného verdiktu nebylo prokázáno, že k násilí na ženě vůbec došlo.  

 „Tvrzení poškozené nepotvrzuje žádný další důkaz. Svědci mluví spíše o italské domácnosti, kdy jeden den je oheň na střeše a druhý den se oba vodí za ručičku,” uvedl podle serveru Novinky.cz soudce. Kauza ale ještě nekončí, státní zástupce se odvolal, a tak se bude případem zabývat i Krajský soud v Plzni.

VIDEO: Žena popsala roky s tyranským manželem.

Video
Video se připravuje ...

„Hrála jsem mrtvou, abych přežila.“ Dagmar popsala, jak ji manžel roky týral. David Budai, Petr Soukup