„Já jsem se na natáčení těšila moc, protože s Rudou je vždycky radost pracovat, jeho to baví a baví ho vymýšlet na place blbosti. Myslím, že jsme si užili i tu moji část, byť kratší tentokrát. Ale docela jsme si ji vyšperkovali…“ slibuje představitelka Ireny Anna Polívková, která se na slavnostní premiéře objevila o něco později než její kolegové. Asi proto, že si dala opravdu záležet se svým zevnějškem. Herečce a dceři slavného divadelního herce a principála Bolka Polívky (72) to velmi slušelo.

A co o natáčení s režisérem a scenáristou Rudolfem Havlíkem (46) prozradil Langmajer, který na červený koberec dorazil dobře naladěn a ve skvěle padnoucím modrém obleku? „Je hrozně příjemný, když člověk pracuje s lidmi, které zná, s týmem, který má rád, s lidmi, kterých si váží. Mě poutá s Rudou Havlíkem dneska už blízký přátelství, a to je ohromná přidaná hodnota. Člověk pracuje, vydělává peníze, ale je i s lidmi, se kterými mu je dobře. To je na tom super,“ netají se herec. „Rudolf mi imponuje svou pracovitostí, svojí povahou. A taky mi imponuje to, že se z toho vztahu pracovního stal vztah kamarádský a velmi blízký, dá se říct skoro rodinný, takže my, když se vidíme, tak je to vlastně dvojnásobná radost, nejenom že spolu pracujeme, ale že spolu strávíme spoustu času. Asi není tajemstvím, že jsme spolu byli už i na dovolený. A zase se chystáme někam vyrazit. Ale i v rámci naší práce se pohybujeme mimo republiku, takže my jsme oba saturovaný, co se týče těchto věcí,“ prozradil Langmajer.

Stejně tak nechyběla na premiéře ani krásná herečka Tereza Kostková (45), jež se v komedii představí coby Ireny kamarádka Marcela. Tereza na premiéru vynesla šaty v nepřehlédnutelné pastelové barvě, které jsou trendem letošní sezony. A nechyběl jim ani pořádný výstřih, jenž připomněl, že herečka byla od přírody obdarována vskutku štědře.

Kromě hlavních představitelů si premiéru nenechali ujít ani filmoví dělníci Leoš Noha (53) a Ondřej Kavan (44), kteří budou kolegové Ireny v mužském těle v podání Jiřího Langmajera.

Dále na premiéru dorazil i finalista historicky první SuperStar u nás Julián Záhorovský (37) s novou partnerkou Terezou, která nahradila jeho bývalou lásku, ředitelku základní školy Barboru Novotnou.

O čem je film Po čem muži touží 2?

Film Po čem muži touží 2, na jehož scénáři spolupracoval Rudolf Havlík s Filipem Oberfalcerem, je opět humorným pohledem na střet mužského a ženského světa a hledání jejich vzájemného porozumění, které může jednoho i druhého dovádět k šílenství.

V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku a specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci, a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno.  Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.

VIDEO: Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer o pokračování oblíbené komedie

Video
Video se připravuje ...

Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer o pokračování oblíbené komedie Cinemart

Fotogalerie
137 fotografií