O Týnuš je všeobecně známo, že luxus miluje, proto asi nikoho nepřekvapí, že se prolíná i jejím budoucím bydlením. Ve spolupráci s designéry z Tempus Design (kteří pomáhali s bydlením hvězdám jako Nikol Štíbrová, Martina Pártlová nebo Eva Decastelo) vytvořila interiér v Glamour stylu s luxusními materiály a dechberoucí šatnou, kterou dámy, budeme asi všechny závidět.

Fotogalerie
34 fotografií

Bydlení snů

Rozhodla jsem se vám ukázat tenhle byt, dokud je nezabydlený a bez nábytku, protože si hodně píšete o to, abych vám dokumentovala vybavování interiéru. Chci se s váma i podělit o tu radost, že jsem si koupila svůj vlastní byt. Můj byt snů!,“ prozradila Týnuš hned v úvodu videa, ve kterém své sledující provedla novým bydlením.

Pro realizaci byly vybrány ty nejluxusnější materiály doplněny o zlaté detaily. Ty se opakují v celém interiéru, a to jak na samotném nábytku, tak na detailech, jako je lustr nebo rámy zrcadel. „Byt je 3KK a má asi 137 m2 obytnou plochu.“ Kromě toho k bytu náleží terasa, balkon a 2 koupelny. I v těch se budou dít změny, ačkoli září novotou. „V koupelně budu měnit veškeré chromové detaily za zlaté, protože musím mít něco speciálního samozřejmě.“

Požadavky

Zajímavým přáním byla kuchyně, která nemá primárně sloužit na vaření, ale k popíjení šampaňského. V šatně pak musí být speciální prostory na vystavení bot a značkových kabelek.