Vlivem špatně natočené dcerky v bříšku musela zpěvačka a porotkyně talentové show SuperStar podstoupit císařský řez. Jak sama přiznala, vůbec se toho nebála – na rozdíl od porodu přirozenou cestou se mohla na vše připravit. „Myslím, že jedinou výhodou je, že víte, co vás čeká, můžete se na vše zeptat a víte přesný postup, ale u přirozeného porodu netušíte, co a jak bude,“ odpověděla Monika Bagárová

Vše dobře dopadlo, protože zpěvačka i s dcerou byly v dobrých rukách podolské porodnice. Nějakou dobu se bála podívat na jizvu na břiše, ale brala léky na bolest, takže na tu brzy zapomněla. 

Ale na co rovněž zapomněla, byly doporučené cviky, aby se jizva po císařském řezu co nejdřív stáhla. 

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu?

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Určitě si ze mě neberte příklad, já neudělala ani jeden cvik, který mi byl doporučený. Já přišla domů z porodnice a začala jsem uklízet, vařit, fungovat hned na 100 procent. Úplně jsem zapomněla na nějakou bolest nebo na cvičení. Já měla v hlavě malou a tolik emocí, všechna ta zodpovědnost najednou za to malinký miminko... no, na císař jsem zapomněla,“ svěřila se svým příznivcům na sociální síti zpěvačka. 

Monika se před několika měsíci rozešla s otcem Ruminky Machem Muradovem, ale odluka jim prospěla a rodina je opět kompletní. Mají za sebou dovolenou v Dubaji, kde si to všichni moc užili. 

I když Bagárová odmítala otázky na další dítě, teď už tak striktní není. „Ještě jedno bych si přála, ale určitě ne v nejbližší době,“ usmívá se kráska. 

Fotogalerie
51 fotografií