Věčně opilý taťka Homer, úklidem posedlá maminka Marge, rošťák Bart, přechytralá Lisa a doposud nemluvící batole Maggie – to je pětičlenná rodina známá z animovaného seriálu Simpsonovi, jenž měl v USA premiéru v roce 1989. Postupně vzniklo více než 714 epizod ve 33 sériích – a právě tu nejnovější chystala premiérově uvést Prima COOL. Jenže... bohužel. Z důvodu hlasové indispozice jednoho z hlavních dabérů, Martina Dejdara (57), si diváci na nové díly počkají.

Premiérovou dvanáctou, třináctou a čtrnáctou epizodu třicáté třetí série seriálu, které měly být k vidění ve dnech 12., 19. a 26. dubna v takzvaném prime time, tedy v hlavním vysílacím čase ve 20.15, neodvysílá – odsouvá je o tři týdny. Budou tedy k vidění od úterý 3. května. K této změně došlo kvůli Dejdarovým nemocným hlasivkám. 

„Mrzí mě, že nemohou být nasazeny nové díly seriálu Simpsonovi, ale vzhledem k mojí hlasové indispozici nebylo možné díly včas nadabovat,“ vzkázal divákům i sám herec, který v seriálu již od prvních dílů nezaměnitelným způsobem dabuje postavu Barta Simpsona, malého uličníka, jemuž není žádná lumpárna cizí. Přitom ale rozhodně je se na co těšit!

VIDEO: Blesk Podcast: 30 let se Simpsonovými. Zavřel k nám nakráčel s pivem jako Homer

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: 30 let se Simpsonovými. Zavřel k nám nakráčel s pivem jako Homer. Jiří Marek

V nových příbězích oblíbeného seriálu například Marge zazáří v epizodě pojaté jako muzikál na Broadwayi. Bart se (opět) dostane do basy a Homer se ocitne tváří v tvář největší tragédii svého života. Pomocí online terapie se vrátí do svého mládí, v němž přišel za podivných okolností o matku. A pochopitelně nemůže chybět oblíbený čarodějnický díl, který tentokrát paroduje klasický animovaný film Bambi, oscarové drama Parazit i legendární horor Kruh. Místo obvyklých tří částí jej navíc tvoří celkem pět různých částí.

Fotogalerie
34 fotografií