Všichni si Katku pamatují jako »tu miss se sádrou«, když na finálovém večeru promenádovala s rukou v gypsu. Nakonec blondýnka i s tímto hendikepem všechny převálcovala. „20 let od Miss ČR. Mé zážitky jsou naprosto nepřenosný, jsem moc vděčná. Miss ČR je fenomén a já jsem ráda, že jsem součástí historie,“ napsala Katka, která svého času patřila k vyhlášeným královnám večírků.

To už je ale dávno minulostí. Stejně jako si Průšová vybírá, jakou přehlídku půjde, má to i se společenskými událostmi. „Mám tři, čtyři klienty, pro které pracuji, a budu pro ně chodit asi až do důchodu,“ řekla Blesku sympatická blondýnka, která si po delší době nenechala ujít premiéru filmu Stínohra a následný večírek, kam dorazila se svou kamarádkou. Jejím posledním partnerem je ekonom Michal Gaube, moc často se ale spolu na veřejnosti neobjevují. 

Muži kolem Kateřiny Průšové

V jejím životě se však prostřídalo poměrně mnoho známých mužů. Prvním milencem Miss ČR 2002 byl Ivo Brožek (†40), který byl v roce 2011  nalezen oběšený v panelákovém bytě v Liberci.

V roce 2004 se zamilovala do majitele luxusního autosalonu Simona Štekla (45). Vztah vydržel jen dva roky, protože Štekl byl pořád v práci a neměl na missku čas.

Nějaký čas strávila Průšová i s trenýrkovým králem Petrem Vlasákem (†44), který bohužel také podlehl rakovině, zemřel v roce 2019.

Misska chvíli randila i s DJ Orbitem, který byl ale ženatý, takže vztah neměl žádnou budoucnost. 

Na nočním rande Prahou vznikly i snímky s fotbalistou Milanem Barošem (40). 

Došlo i na jednu veselku a v roce 2008 se Průšová provdala za krále vrakovišť Vladimíra Konvalinku (44), který byl rok poté, co se rozvedli, zatčen a nastoupil do výkonu trestu. 

Posledním a současným partnerem je bývalý ekonomický ředitel Lesů ČR Michal Gaube, svůj vztah příliš nemedializují, ale jsou šťastní. 

VIDEO: Misska Kateřina Prušová: Pravda o mém drastickém cvičení! 

Video
Video se připravuje ...

Misska Kateřina Prušová: Pravda o mém drastickém cvičení! Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií