Ivan Trojan v nově uvedené hře sice nehraje, ale jako člen Dejvického divadla, přišel své kolegy podpořit. A podpořil je i na mejdanu. Z parapetu si udělal barový pult, kde měl položené pivko a pendloval mezi kolegy.

Cigaretku si vychutnal se Simonou Babčákovou (49), popovídal si s hercem Tomášem Jeřábkem nebo s Lukášem Příkazkým (37), který hraje Richarda III., a došlo i na pusu s kolegyní. Těch pus během večera padlo víc, hlavně na rty dam, které ve hře hrají, nebo na ní spolupracují. 

Jako kůl v plotě působila Klára Melíšková (50), která si vychutnávala jednu cigaretu za druhou a okolo půlnoci se do noční Prahy vydala sama. K nepřehlédnutí byla Babčáková, ne pro svou hlučnost, ale její ostře zelený kabát s kapucí zářil do tmy. I ta však odešla sama domů. 

VIDEO: Ivan Trojan jako Šarlatán: Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem

Video
Video se připravuje ...

Ivan Trojan jako Šarlatán: Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem Cinemart

Doufejme, že těch skleniček nebylo moc, protože dnes večer na prknech Dejvického divadla proběhne druhá premiéra. 

Shakespearova klasika je v režii dua SKUTR. Je to poprvé, kdy se tato režisérská dvojice na dejvické scéně představila. „Proč Richard III.? Spolupracujeme se souborem poprvé, a tak jsme hledali nějaký pevný text, který bude obrazový a zároveň nenuceně aktuální. A také v souboru byl hlad po pravidelném textu. Shakespeare to vše splňuje, a ještě ke všemu je Richard III. skvělá hra plná černého humoru. Doufáme, že ho během zkoušení udržíme,“ říká tvůrčí dvojice Martin Kukučka & Lukáš Trpišovský. 

Fotogalerie
53 fotografií