Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie v Neprobylicích: Ve škole našli dva zastřelené muže!

Aktualizováno -
1. dubna 2022
12:39
Autor: VaB, ČTK - 
31. března 2022
19:37

Středočeští kriminalisté v obci Neprobylice nedaleko Slaného vyšetřují nález dvou mrtvých dospělých mužů, které nalezli v místní škole. Případ šetří krajští kriminalisté jako vraždu a sebevraždu, na místě zasahoval i záchranářský vrtulník. Mužům mělo být 59 a 75 let, střelcem by měl být starší z nich. 

K události došlo ve čtvrtek vpodvečer kolem šesté hodiny. Na místo okamžitě vyjela záchranná služba, hlídka policistů a z Prahy vzlétl vrtulník letecké záchranné služby s lékařem na palubě.

Podle zjištění Blesku došlo k tragédii v místní střední škole Euroinstitutu, která slouží pro lidi s handicapem. Policie ale uvedla, že zastřelenými jsou dva dospělí. 

„Na místě zasahoval lékař u dvou osob, které utrpěly zranění neslučitelná se životem,“ řekla Blesku mluvčí záchranářů Monika Nováková. Podle ČTK byli dva muži zastřeleni, policie dostala informaci o sebevraždě. 

Dva mrtvé muže nalezla hlídka policistů po příjezdu na místo. „Případem se budou zabývat krajští kriminalisté, na místě byla nalezena i zbraň. Informaci o incidentu jsme přijeli na linku 158 dvě minuty před osmnáctou hodinou, k čemu došlo zatím nevíme,“ doplnila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

„Danou událost prověřují kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje jako vraždu a následnou sebevraždu, kdy střelcem měl být starší z mužů. I nadále kriminalisté zjišťují okolnosti, za kterých k činu došlo, a jeho důvody," dodala Suchánková v pátek dopoledne. 

 

BigBen111 ( 1. dubna 2022 08:34 )

No a zítra má sněžit... vyhodit celou vládu...

horaIysa ( 31. března 2022 23:16 )

Nesmíš ty kovbojky tak žrát...

horaIysa ( 31. března 2022 23:15 )

Proti Rusům, kteří na školy hází bomby, jsme stále čučkaři.

horaIysa ( 31. března 2022 23:14 )

Můžeš být konkrétní? Čeho se ten rozvrat týká?

horaIysa ( 31. března 2022 23:13 )

Co začíná?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání