Leckdo asi nevěřil, že Jiřina Bohdalová do Lucerna Music Baru opravdu přijde, takže následně oněměl, když se legendární „nesmrtelná teta“ skutečně objevila.

„Co vám budu říkat, jsem na roztrhání, každý mě chce, ale vás jsem si vybrala, protože jste mladý a krásný, talentovaný a hlavně zdraví,“ netajila se herečka, která s radostí a lahví bublinek v ruce pokřtila druhé album kapely Botox.

Po oficiálním programu na pódiu se většina hostů přesunula k baru, kde to vždy nejvíc žije. Sklenku si neodepřel Sagvan Tofi, který kluky z kapely velmi dobře zná z divadla, protože s nimi hraje v muzikálech. Ať už s Janem Kopečným (32), anebo Petrem Ryšavým (30).

VIDEO: Petr Kolář: Mám rád pivo a alkohol, ale musím to kompenzovat.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolář: Mám rád pivo a alkohol, ale musím to kompenzovat. David Turek, Aleš Brunclík

„Chystáme letní turné Na Vodě Tour po jihočeských kempech na Vltavě, jehož nultý ročník se loni setkal s velkým úspěchem u fanoušků,“ pochlubil se také Kopečný.

Do Lucerny zavítala i čerstvě rozešlá zpěvačka a fotografka Denisa Grossová. Ale na baru se nenudila, stejně tak jako bývalá biletářka a expartnerka Petra Koláře (54) Lenka Chlupáčová.

Z rozchodu po sedmiletém vztahu s vlasatým rockerem se evidentně oklepala a skvěle se bavila ve společnosti mladého fešáka. Samy pak dorazily další zpěvačky, jako je Anička Slováčková nebo Míša Tomešová.

Fotogalerie
39 fotografií