Ed svoje panství v Suffolku přezdívané Sheeranville začal budovat v roce 2012, kdy koupil tamní farmu a okolní pozemky za 27 milionů korun. Poté přikoupil dřevěný dům ze 16. století, který je na seznamu památek, za 13,5 milionu.

O čtyři roky později přidal další dům se čtyřmi ložnicemi v hodnotě 28 milionů a v říjnu 2017 koupil bungalov za dalších 16 milionů.

Sousedům ale postupně s neustále probíhající výstavbou a renovací objektů došla trpělivost. „Nemá to konce, musíme žít s neustálým hlukem,“ stěžovali si v průběhu let opakovaně. Muzikant je rozčílil třeba i tím, že slíbil, že nechá na svém pozemku vybudovat jezero pro divokou zvěř, nakonec si z něj ale udělal nóbl bazén...

Podle zpráv z britských médií se rozhodl stížnosti sousedů Ed vyřešit po svém – postupně vykupuje jejich domy!

Poprvé takto v roce 2019 koupil dům od sousedky, jisté Sharon Jestové, za 26 milionů korun. „Přitom běžná cena činí asi 12 milionů,“ práskl obyvatel ze sousedícího městečka Framlingham. „On si to ale holt může dovolit,“ krčí rameny muž.

Od té doby už muzikant vyplatil další nespokojené sousedy, dohromady za domy už prý „vyplázl“ v přepočtu 1,1 miliardy korun!

VIDEO: Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes

Video
Video se připravuje ...

Slavné celebrity a jejich lásky ze střední, které vydržely dodnes Videohub

Fotogalerie
32 fotografií