Malá Lilibet Diana Mountbatten-Windsor se narodila v červnu loňského roku v Californii a do Británie, kde se narodil její otec princ Harry (37), se zatím nepodívala. Malé holčičce je to zatím zřejmě jedno, ale její milující prababička tím prý velmi trpí.

Pro server Mirror o tom promluvil Brian Hoey, který je autorem knih o britské monarchii. „Slyšel jsem od lidí, které znám z královské rodiny, že by si zoufale přála vidět to dítě,“ uvedl s tím, že on sám si myslí, že by to šlo i přes nepříjemnosti, které přinesl rozhovor prince Harryho a Meghan Markleové (40) s Oprah Winfreyovou (68).

„Nemusí to být tak špatné, jak si my zvenčí myslíme, že je. Jsem si naprosto jistý, že královna nechová vůči Harrymu a Meghan žádné pocity nesouhlasu, určitě by je uvítala zpět, kdyby přišli,“ tvrdí Hoey.

Sama královna už žádné cesty do zahraničí nepodniká a tak jediný, kdo zatím Harryho a Meghan v USA navštívil, je princezna Eugenie (31). Podle všeho to vypadá, že má-li se královna setkat se svou milovanou pravnučkou, bude muset děvčátko navštívit Británii.

O tom, jak vřelé vztahy královna chová ke svým pravnoučatům, promluvila vévodkyně z Cambridge v jednom z dokumentů věnovaných královské rodině. „Královna vždy nechává malý dárek nebo něco v jejich pokoji, když tam jdeme a zůstáváme, a to jen dokazuje její lásku ke své rodině,“ prozradila Kate Middletonová (40). Je tak jasné, že dárečku by se dočkala i malá Lilibet, kdyby ovšem přijela do Británie, a to vzhledem k jejímu věku záleží jen a jen na jejích rodičích.

Od odchodu do USA navštívil princ Harry Británii jen dvakrát. Přiletěl na pohřeb prince Philipa a zúčastnil se odhalení sochy vlastní maminky – princezny Diany.

Video: Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny

Video
Video se připravuje ...

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny Videohub

Fotogalerie
95 fotografií