Špatné zprávy už zase vystřídaly ty lepší - britská panovnice zřejmě covid, kterým se nedávno nakazila, bez problémů porazila. Nyní tak mohla nerušeně strávit příjemné odpoledne se svou rodinou - v neděli se vydala na panství Frogmore, kde se shromáždili mladší členové královské rodiny - Willam (39) s Kate (40) se třemi dětmi a taktéž princezna Beatrice (33) se svou malou dcerkou jménem Sienna.

Společně i užili příjemné odpoledne, včetně dětí vévody a vévodkyně z Cambridge, které si užívaly především slunečních paprsků. Jinak měla ale rodina samozřejmě největší radost z toho, že je Alžbětě už lépe. 

Podle všeho s Eugenií a jejím mužem Jackem, kteří mají ve Frogmore sídlo, se ale královna nesetkala, jelikož nebyli doma. Kdo ví, co se ale královská rodina řešila - jedním z možných témat je podle Daily Mailu i možné stěhování Williama s Kate dětmi. Jejich nejstarší syn George (8) totiž bude zřejmě brzy muset začít do jiné školy. Rodiče mu chtějí být nablízku a hledají nový domov. Podle zdrojů z okolí rodiny je možné, že by se časem mohli nastěhovat rovnou do Windsoru.

Britská královna Alžběta II.,  která letos slaví 70 let na trůnu, jim jistě se vším pomůže, když už se cítí lépe. Covid, proti němuž je očkovaná, už podle všeho porazila. Kromě toho má však ještě problémy s pohybem. Loni v říjnu strávila noc v nemocnici kvůli blíže neupřesněnému zdravotnímu neduhu. Lékaři jí tehdy doporučili, aby si odpočinula.

VIDEO: Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář

Video
Video se připravuje ...

Podcast: Bál jsem se, aby Havlův pes nepokousal královnu, přiznal protokolář Sklenář Jiří Marek

Fotogalerie
93 fotografií