„Doteď jsme nestavěli naše klipy na známých tvářích, ale teď nám přišlo, že to dává smysl a není to prvoplánové. Většina z těch lidí jsou kamarádi nebo aspoň spříznění známí,“ přibližuje Navrátil.

Svoji roli dostali jeho parťák ze StarDance herec Zdeněk Godla (46), farářka Martina Viktorie Kopecká (35), tenistka Andrea Hlaváčková (35) a i vítězný Jan Cina (33).

„Dramaturgicky jsem měl pocit, že by se do klipu hodili, a zároveň jsem trochu zavzpomínal na předešlé měsíce. Kdo by se nechtěl probouzet vedle farářky,“ zavtipkoval Mirai.

„Nejvíc si natáčení asi užil Zdenda Godla, kterému se hodně zalíbilo u cateringu a my měli radost, že ho to s náma baví a netrpěl hlady,“ dodal autor písně a frontman kapely Mirai Navrátil.

Fanoušci se tak mohou těšit na koncerty kapely Mirai v O2 areně 15. září, který je téměř vyprodán, a nově i druhou show 13. října se známými hity i písněmi z posledního alba. Dle slov Miraie Navrátila uvidíme „to nejlepší, co kapela Mirai umí s největší a nejdražší technikou, kterou kdy měla k dispozici“.

Mezi celebritami se ve videu objevila také moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (43). „Krásné valentýnské ráno. Tak jsme tak jednou usnuli vedle sebe s Miraiem a vznikl z toho hned videoklip. No, ale usnulo nás vedle něj nějak víc,“ napsala na Instagram Lucie Borhyová z Rakouska, kde je momentálně s dětmi na lyžích.

VIDEO: Mirai Navrátil zpíval na svatbě Plekance: Jak k tomu došlo? 

Video
Video se připravuje ...

Mirai Navrátil zpíval na svatbě Plekance: Jak k tomu došlo? Markéta Reinischová

Fotogalerie
47 fotografií