Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Olympijská drbárna: Špatná vlajka, drogy a rušivé kalhotky

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
16. února 2022 | 06:00

Zimní olympijské hry v Pekingu jsou v plném proudu a my vám přinášíme unikátní drby z dění jak z olympijských her, tak také ze sportovišť! Tentokrát se fanynka sportu Kateřina zaměřila na faux pas, která se nevyhnou ani nejsledovanější sportovní události! Podívejte se na video a dozvíte se zajímavé drby ze sportovního dění! 

Ester Ledecká je naše hvězda! Akorát ani jí se na zimní olympiádě nevyhnul trapas, a to hned při předávání medaile. To se jaksi naše česká vlajka zaměnila s tou haitskou!

A víte, že marihuana nebyla odjakživa na olympiádě zakázaná? V Naganu v roce 1998 vyhrál vůbec první snowboardový závod Kanaďan Ross Rebagliati. Ovšem v krvi mu našli THC a medaili mu hned zabavili. Jak se ale později zjistilo, právě tato látka nebyla ještě tehdy na seznamu těch zakázaných, a tak mu ji vrátili zpět. To je tedy oříšek!

Gabriela Soukalová si na své faux pas taky málem zadělala! Nejenže málem zaspala v roce 2014 odlet na olympijské hry v Soči, ale i jí utekla jedna bronzová medaile kvůli tomu, že měla špatné kalhotky, které se jí zařezávaly, až se nemohla soustředit. No, to se občas stává! 

Pamatujte při sportu vždy na pohodlné a funkční prádlo! 

Na další faux pas se podívejte ve videu v úvodu článku!

 

Autor: REDAKCE