Zpěvák a hudební producent Gabriel Grillotti je v poslední době pro Dominiku Gottovou opravdovou oporou. Muž, který s ní vytvořil píseň Pro Tebe, podle zjištění Nedělního Aha! finančně podporuje jak dceru slavného Slavíka, tak její maminku, Antonii Zacpalovou. Té každý měsíc přispívá na soukromý pokoj v domově důchodců na Praze 9. Původně přitom cca 5000 Kč měsíčně platil matce své dcery sám Karel Gott (†80), po jeho smrti pak vdova Ivana (48).

Vztahy mezi Ivanou a Dominikou se ale po mistrově smrti poněkud vyostřily a finanční žíla vyschla. „Loni v létě Ivana přestala mamince příspěvek na bydlení v domově důchodců posílat. Přitom táta si přál, aby tomu tak bylo, i když tady nebude. A tak jsem to musela nějak vyřešit,“ svěřila Nedělnímu Aha! Dominika.

Dominika v současnosti žije hlavně z prodeje a prezentace svých knih. Zřejmě jí to ale nevynáší tolik, kolik by potřebovala, protože se rozhodla vyhledat pomoc u svých kamarádů. Hlavně pak u Grillottiho. Podle Nedělního Aha! je to právě on, kdo paní Antonii měsíčně s placením soukromého pokoje v domě seniorů pomáhá.

„Já to nechci nijak veřejně řešit a komentovat. Prostě jsem to nějak vyřešila,“ uvedla pro nedělník Dominika.

A čím si vlastně movitého Itala tak získala? Grillotti byl velkým obdivovatelem jejího otce, a tak se teď rodině snaží pomáhat. A paní Antonie je za jakoukoli pomocnou ruku velmi vděčná. „Nezvládala bych to! Proto jsem ráda, že mi Karel a následně Ivana pomáhali,“ uvedla loni. 

VIDEO: Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to... Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
111 fotografií
.