„Mám velkou radost! Konečně se nám podařilo pustit do pokojíčku té naší ratolesti,“ pochlubila se na sociální síti nadšená maminka malé dcerky Izabely Gabriely (5 měsíců), jež koncem srpna nastoupila na mateřskou dovolenou. Společně s ní pracoval na zdech budoucího útočiště svého uzlíčku radosti i partner někdejší biatlonistky Gabriely Soukalové, tedy Miloš Kadeřábek (34). „Včera jsme se dali do práce a obrovsky nás to bavilo!!“ hlásila světu rusovláska, která zazářila v roce 2019 ve StarDance.

„Řeknu vám, vybrat z tolika nádherných tapet, to byl oříšek! Každopádně jsme si u toho pořádně vyčistili hlaviny a užili si spoustu legrace! Nakonec z toho byl skvělej rodinnej teambuilding,“ libovala si vždy usměvavá moderátorka pořadu Showtime, jež zároveň sdílela i fotky z onoho tapetování.

Pokojík teď zdobí motiv pohádkového lesa s kreslenými stromy, květinami a se stylizovanou Červenou karkulkou a liškou, vše v „holčičkovské“ barvě, tedy červeno-růžovo-bílé kombinaci. Jenže právě děvčátko v červené pelerínce zmátlo followery Soukalové!

VIDEO: Takhle Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Takhle Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

„Já jsem teda hroznej detailista, je krásná, ale hrozně mi tam vadí, že ta holčička nemá hlavu,“ podivovali se nad obrázkem. „Proč je tam ta postava bez hlavy? Nebo asi špatně vidím…“ ptali se. Jenže pravda je taková, že ona kreslená holčička hlavičku má, z kapuce natažené na hlavičce jí dokonce vykukuje obličejík. Možná by Gabrielini příznivci potřebovali brýle - ne každý má zkrátka tak ostříží zrak jako Soukalová, která při biatlonu strefovala jeden terč za druhým, díky čemuž získala nejedno ocenění…

Fotogalerie
35 fotografií