Hana Gregorová, principálka Divadélka Beze Jména, nahrála na svůj facebookový profil celou sérii fotografií, které krásným způsobem mapovaly život jejího syna Ondřeje Brzobohatého od maličkého miminka až po dospělého muže, jímž je dnes. Sdílela snímky, na nichž je Ondřej ještě dítkem v kočárku, rozkošným batoletem v náruči své maminky i otce, anebo momentku, která úspěšného skladatele zachycuje spícího v posteli i s pejskem.

„Dnes, 2. 2. 22, má náš Ondrejko narozeniny. Když se dívám na ty fotky, tak se mi zdá, že to bylo nedávno. Obrázek, kde ho ,hrdý otec‘ drží v dlaních, pár chvil po narození, byl jedním z Radkových nejšťastnějších dní v životě. A vlastně, když se tak zamyslím, v ten moment jsme se stali kompletní a šťastnou rodinou,“ svěřila se svým fanouškům a followerům Gregorová, který tak zároveň zavzpomínala i na svého manžela Radoslava Brzobohatého, jenž zemřel 12. září 2012.

VIDEO: Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video
Video se připravuje ...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! FTV Prima

„Radek byl tím nejúžasnějším otcem, milujícím a rozmazlujícím, ale vždy spravedlivým,“ popsala otcovské kvality muže, s nímž strávila 30 let ve spokojeném manželství a který s ní vychovával i její dceru Rolu (44) z prvního vztahu. Tomu, že k sobě měli blízko, svědčí i fakt, že si Rola vzala Brzobohatého příjmení. Kromě Ondřeje a nevlastní Roly měl herec ještě dceru Radanu (59). Ta pocházela z jeho prvního manželství. Poté byl ještě ženatý s herečkou Jiřinou Bohdalovou (90), než poznal Hanu.

Tak jako jeho několikrát rozvedení rodiče si i Ondřej prochází neúspěšným manželstvím. Přestože měl doma překrásnou Miss World Taťánu Kuchařovou (34), po osmi letech vztahu posvěceného před Bohem i před zákonem našel štěstí po boku tanečnice Zuzany Pilné (30). „Tak Ondrejko, krásné narozeniny, magické čtyři dvojky nechť ti dláždí cestu štěstím, a věř, že ,táta‘ ti to tam seshora jistí a je na tebe pyšný. Zůstaň vždy sám sebou, miluji tě, tvoje máma,“ dodala Gregorová.

Fotogalerie
85 fotografií