Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čtyři sražené ženy ve Středočeském kraji: V Loděnici byly zaklíněné pod vozidlem!

Autor: VaB - 
1. února 2022
20:41

Dvě nehody, čtyři sražené chodkyně, a to vše ve středních Čechách během jediného dne! Jednu nehodu řeší policisté na Kolínsku, druhou v Loděnici nedaleko Prahy. Tam ženy skončily po sražení dodávkou zaklíněné pod vozidlem. Záchranná služba jednu ženu převezla se středně těžkým poraněním do nemocnice.

K první nehodě došlo pár minut před pátou hodinou odpolední. „Na Kolínsku měl řidič osobního automobilu srazit dvě ženy (34 a 31). Policisté zjišťují, zda to bylo na přechodu nebo mimo něj,“ řekla Blesku mluvčí policistů Vlasta Suchánková.

Nehodu vyšetřují dopravní policisté, řidič měl negativní test na alkohol. Zraněné ženy převezla záchranná služba do nemocnice. Zranění by ale neměla být vážná. 

Před sedmou hodinou večer pak dostali policisté informaci o vážné dopravní nehodě v Loděnici na Berounsku v Pražské ulici. „Podle všeho, jak nám sdělil řidič (38), jel od Rudné na Beroun, pár desítek metrů za odbočkou na Chrustenice ale srazil dvě ženy,“ uvedla mluvčí, podle které ženy do cesty vběhly. Po nárazu zůstaly pod vozidlem zaklíněné. 

Podle mluvčí záchranné služby Petry Homolové utrpěla jedna žena středně těžká zranění hlavy a břicha. Ve stabilizovaném stavu skončila v Ústřední vojenské nemocnici, druhá žena skončila v motolské nemocnici s lehkým zraněním. „Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Nehoda je v šetření, místo dokumentovali policisté i za pomocí dronu,“ doplnila Suchánková.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání